Doživljaj praznika u Sarajevu s Integralom! Uživajte u 2 dana s 1 noćenjem i doručkom u Hotelu Hills 5*, kupanjem, wellness&spa, s uključenim prijevozom za samo 579 kn/osobi!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 579 kn
Uštedi još 29 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 29 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Počastite se odmorom u dvodnevnom putovanju i prilici za istraživanje ljepota Sarajeva... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 07.-08.03.20. / 28.-29.03.2020.

DODATNA POGODNOST: besplatan ulaz na bazene Termalne rivijere Ilidža i besplatno korištenje fitness i Wellness & Spa centra u hotelu!


  1. dan

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. 

Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Slobodno vrijeme na ručak na Baščaršiji. Vožnja do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom wellness centru ili bazenima Termalne rivijere.

U večernjim satima predlažemo odlazak do Sarajevske pivnice, na dobar provod uz živu glazbu, Sarajevsko pivo i specijalitete bosanske kuhinje. Noćenje.

2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za korištenje bazena i wellness centra ili posjet Vrelu Bosne, prirodnom parku ispresijecanom izvorima, potocima i jezercima.

Predlažemo razgled Tunela Spasa i upoznavanje s događajima vezanim uz ratno vrijeme. Odlazak do Baščaršije, na još jedne čuvene sarajevske ćevape. Usputno zaustavljanje kod modernog nebodera Avaz Twist Tower, s čijeg se vidikovca na 35. katu pruža prekrasan pogled na Sarajevo i okolicu.

Polazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo. 260 udobnih, sofisticiranih soba i apartmana s prostranim balkonima i odabranim detaljima, višenamjenski kongresni centar s modernom tehnologijom, Thermal Spa, unutarnji i vanjski bazeni, adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2, svadbene dvorane, nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom...

Termalna Rivijera Ilidža smještena je u samom srcu Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Predstavlja najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe. Svojim posjetiteljima nudi sve što je potrebno za opuštanje i aktivan odmor.

U sklopu Termalne Rivijere nalazi se i caffe-restoran na otvorenom bazenu gdje gosti mogu uživati ​​u osvježavajućim pićima. Termalne rivijere Ilidža i njegov unutarnji bazen, radi 365 dana u godini, dok je vanjski bazen radi samo tijekom ljetne sezone.