Dočekajte Novu godinu u Šibeniku i počastite se kraljevskim odmorom u luksuznoj kući u stijeni Villi Pergola tik do centra grada uz izbor 2 ili 3 noćenja i smještaja za 2 osobe!

4 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravnu novogodišnju noć u Šibeniku, a odmor rezervirajte tik do centra u prekrasnoj kući u stijeni Villa Pergola koja spaja moderno, tradicionalno i baštinu... Kupon vrijedi u periodu od 30.12.2019. do 02.01.2020.

Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine...

Kuća Villa Pergola Šibenik (nekada poznata pod imenom kuća Bujas - Ronteć) smještena ustaroj kulturno zaštićenoj gradskoj jezgri, podno stijena, obnovljena je iz temelja 2019. godine u stilu boutique hotela. 

Uz prizemni atrij, estetski oplemenjen pomno odabranim umjetničkim djelima, nalazi se i najstariji dio kuće koji je u rekonstrukciji sačuvan kao intimni dvorišni prostor za opuštanje pod živom stijenom koja prirodno klimatizira i kroz stražnji ostakljeni dio stubišta povezuje tri kata s pet ekskluzivnih smještajnih jedinica. Na zadnjem je katu osunčana terasa pod pergolom s hidromasažnom kadom, s koje seže pogled na stare krovove kuća i uske gradske ulice te obližnju morsku obalu.

U kući pod stijenom, moderno projektiran interijer stopljen je s prirodnim i povijesnim oblicima, nudeći osjećaj doma u kojem se isprepleću povijesno i suvremeno, vanjsko i unutarnje, te društveno i intimno.

Šibenik će Novu godinu dočekati na tri pozornice unutar stare gradske jezgre. Glavna će biti bina ispred katedrale gdje će nastupiti Stereo MC's koje smo imali prilike slušati 2017. godine na tvrđavi sv. Mihovila, a Čast da zagrije publiku pripala je Sassji. Druga bina bit će u Perivoju Roberta Visianija gdje će nastupiti Neno Belan& Fiumens te Cubismo. Treća novogodišnja bina bit će smještena na Maloj loži gdje će na svoje doći svi ljubitelji elektronike. Na toj bini 2020. čekat će se uz Kristijana Molnara kao prvi izbor šibenskih promicatelja elektronske glazbe – udruge RatCat.

DELUXE DOUBLE ROOM

Dvije moderno uređene i opremljene sobe nalaze se na prvom i drugom katu. Svaka soba sadrži king size bračni krevet dimenzija 180 x 200 cm ili dva odvojena kreveta dimenzija 90 x 200 cm. Uz besplatan WiFi, frižider, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i radni stol, ništa vam neće nedostajati... Privatna kupaonica ima grijani pod, walk-in tuš, sušilo za kosu, ručnike i kozmetički pribor.

DELUXE STUDIO APARTMAN

Dva elegantna i luksuzno uređena apartmana nalaze se na prvom i drugom katu. Sastoje se od spavaćeg dijela s king size bračnim krevetom 180 x 200 cm ili dva odvojena kreveta 90 x 200 cm, privatne kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. Ima također privatnu kupaonicu sa grijanim podom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ručnicima i kozmetičkim priborom, besplatan WiFi, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i radni stol, prostor za objed i kuhinju s frižiderom, perilicom posuđa, indukcijskom pločom i svim ostalim potrebnim za kuhanje, što ga čini idealnim za duže boravke.

DELUXE APARTMAN S TERASOM

Ovaj jedinstveni apartman nalazi se na trećem, posljednjem katu. S prostrane terase pod pergolom pruža se pogled na more, uske ulice i krovove starog dijela grada. U moderno uređenom interijeru središte čini prostorija koja objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Udoban kauč po potrebi se razvlači u ležaj za dvije osobe dimenzija 150 x 200 cm. Ima besplatan WiFi, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i sef, a kuhinja je opremljena frižiderom, perilicom posuđa, indukcijskom pločom, pećnicom i svim ostalim potrebnim za kuhanje. I ovdje je privatna kupaonica opremljena grijanim podom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ručnicima, kupaonskim ogrtačima i kozmetičkim priborom. Međutim, prava čarolija je nekoliko stepenica iznad, na mezaninu koji je ujedno i spavaća soba. Tu se nalazi bračni krevet 160 x 200 cm, a kroz dva krovna prozora sunčeva svjetlost obasjava cijeli apartman.

Osim velikog stola s udobnim stolicama, na terasi se nalazi i hidromasažna kada, čime ovaj poseban prostor postaje ne samo vanjska blagovaonica, već i vlastiti spa kutak!

LOUNGE

Opustite se u staroj jezgri Šibenika.  Jedinstveni lounge prostor nalazi se u unutarnjem dvorištu pod stijenom koja prirodno klimatizira.

BAR

Vrhunski odabir hrvatskih vina moguće je degustirati u predvorju oplemenjenom slikama renomiranih umjetnika.