Sasvim drugačiji odmor u srcu Gorskog kotara! Duga tradicija Lovačkog doma Arnika uz obiteljsku atmosferu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe i samo 399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osvježavajuće temperature, ali i dovoljna blizina obale - uživanje u svako godišnje doba! Idiličan bijeg od svakodnevnice uz odmor u miru, tišini i lijepoj prirodi... Za ovu ponudu broj soba je ograničen, stoga ne čekajte predugo... Kupon vrijedi do 30.12.19. i od 02.01.20. do 31.01.20.

Arnika (naziv prema ljekovitom cvijetu Arnika ili Brđanka) je pansion s dugom obiteljskom tradicijom. Već više od 25 godina trudimo se našim gostima ponuditi obiteljsku atmosferu, zdravu i domaću hranu te jednostavan smještaj. Kod nas gost je na prvom mjestu i uvijek se trudimo, ovisno o našim mogućnostima, uvažiti i ispuniti svaku Vašu želju. 

Ovdje smo za Vas i zbog Vas. Nudimo Vam smještaj u jednostavnim sobama u Lovačkom domu Arnika, lijepi odmor u miru, tišini i prirodi. Također, domaće autohtone delicije koje možete kušati u našem restoranu otvorenog tipa. Dodatne usluge i atrakcije stoje Vam na raspolaganju i upravo su osmišljene tako da pobjegnete od ubrzanog načina života, te da se maknete od stresa kojeg stvara današnji način života. 

Ovdje ste se došli odmoriti, a mi ćemo se truditi da vam to u potpunosti ostvarimo. Lovački dom Arnika udaljen je od centar mjesta cca 800 m, što čini našu lokaciju privlačnom zbog mira i tišine. Veselo i uljudno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju.

Jer mi Vam pružamo luksuz duše u Arnici,mjestu s tradicijom gdje je temelj uvijek isti te s obzirom da je Arnika posebno mjesto za nas vjerujemo da ćemo isto prenijeti i na Vas.

Veselimo se upoznati Vas.