Otvorenje sezone skijanja u Golte hotel & mountain resortu! 3 noćenja u apartmanu za 2/4 osobe ili 3 noćenja sa polupansionom u hotelu Golte 4* uz besplatan prijevoz žičarom, popuste...već od 715kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite i Vi najbolje srednje veliko skijalište u sezoni 2018/19. ! Prije kupovine izaberite između 3 opcije: noćenje u apartmanu za 2 osobe, noćenje u apartmanu za 4 osobe i noćenje u standard sobi hotela za 2 osobe. Kupon vrijedi od 12.12.19. do 20.12.19.

Ponuda 1 uključuje: 4 dana, 3 noćenja u apartmanu + besplatan prijevoz s najdužom žičarom u Sloveniji + besplatan parking na donjoj postaji žičare + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe!

Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 noćenja u apartmanu + besplatan prijevoz s najdužom žičarom u Sloveniji + besplatan parking na donjoj postaji žičare + besplatan wi-fi, sve za 4 osobe!

Ponuda 3 uključuje: 4 dana, 3 polupansiona u standard sobi u hotelu Golte 4* + 1 x ulaz u wellness nad oblacima s vanjskim bazenom + neograničen ulaz u hotelski fitness + besplatan parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe!

Dodatna pogodnost: popust na 4-dnevnu ski kartu - 60,00 eura umjesto 110,00 eura po osobi, plaćanje na licu mjesta.

Golte hotel & mountain resort je turistički kompleks smješten na periferiji parkova Kamnik-Savinja i zaštićeni je krajolik. Na nadmorskoj visini od 1.410 m nalazi se HOTEL GOLTE s 4 zvjezdice do kojeg se dolazi najdužom žičarom u Sloveniji (vožnja traje 8 minuta) s prekrasnim pogledom na Savinjsku dolinu. Pristup hotelu uvijek je moguć i automobilom. 

Svaka hotelska soba ima telefon, TV, sušilo za kosu, mini bar i sef. Hotel nudi bežični pristup internetu i bogat izbor jela.

Uz hotel je APARTMANSKI KOMPLEKS GOLTE, koji obuhvaća 12 potpuno novo i moderno opremljenih apartmana veličine 44-55 m2. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak s blagovaonicom, kupaonicu s tušem, balkon i spremište za opremu. Prikladni su za do 5 osoba (4 + 1).

Hotel i apartmani nalaze se tik do skijaških staza. Skijalište Golte, koje je proglašeno najboljim skijalištem 2018./2019. u kategoriji srednje velikih skijališta, obuhvaća 12 km organiziranih skijaških staza na 50 hektara, 5 ski liftova, sanjkalište i dječji poligon. Najviša točka skijališta je 1.530 m, uz jezero, s koje se pruža prekrasan pogled na Alpe. Tu je i koliba Tri stabla - ugostiteljski objekt s velikom terasom.

Hotel Golte ima wellness centar iznad oblaka, koji uključuje saune, jacuzzi, ambijentalne tuševe, ledeni gejzir i mjesto za odmor i meditaciju gdje možete uživati ​​u osvježavajućim pićima. Gosti mogu i vježbati u fitness centru. 

Hotel ima 2 restorana (a la carte i samoposluživanje), koji imaju izvrsnu lokalnu kuhinju. U domaćim delicijama također možete uživati ​​u planinskim kolibama na skijalištu. U piću i dobrom društvu možete uživati ​​u baru na hotelskoj terasi ili u baru s predivnim panoramskim zidom i planinskom bibliotekom.

Golte hotel & mountain resort karakterizira personalizirani pristup, jedinstvenost i fleksibilnost gostu.