Dočekajte NOVU GODINU u raskoši hotela Grand Hotel Adriatic II 3*** u Opatiji! 2, 3 ili 4 noćenja sa Gala novogodišnjom večerom, bogatom buffet večerom, bazenom... za dvije osobe od 3739kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 4 godine gratis sa roditeljima na osnovnom ležaju. Ponude se mogu iskoristiti isključivo u terminu od 29.12.19. do 02.01.20. (sukladno raspoloživosti). Novogodišnji program uključuje: piće dobrodošlice prije same večere na recepciji, glazbeni bend, svečanu novogodišnju večeru u gala dvorani s pogledom na Kvarner i kvarnersko otočje, u pet sljedova (piće nije uključeno), zdravica u ponoć sa Champagne Freixenet!

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!
Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I ****i Adriatic II ***, sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 


Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji … provjerite zašto!

Spa centar, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpoolima, zalazak sunca postaje neprocjenjiv!


U cijenu je uključeno: poklon iznenađenja u sobi; neograničeno korištenje bazena na 8. katu hotela; besplatan pristup wi-fi Internetu.