PodržimoNaše

Koji pojam povezuje dobar provod i kvalitetan trening? ZUMBA! Skinite zimske naslage na zabavan način uz mjesečna članarina za Zumba fitnes u Combat centru u Zagrebu za samo 99kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zumba je kombinacija plesa i fitnessa koja koristi pokrete latino plesova, zabavna i korisna tjelesna aktivnost. Osmislio ju je kolumbijski instruktor aerobika i koreograf Albert Perez prije 20-ak godina.

Zumba se temelji se na različitim plesnim pokretima latino i hip hop plesova. Iz tih razloga, upravo je zumba odabir mnogih celebrityja (Kirstie Alley, Jennifer Lopez, Madonna, Emme Watson, Jordin Sparks, Shakira, Victoria Beckham, Natalie Portman; Vivica A. Fox...). 


Ponuda uključuje: 
mjesečnu članarinu za Zumba fitnes dva treninga tjedno (utorkom 19:00-20:00 i petkom 19:30-20:30)


Aerobno vježbanje rezultira povećanim sagorijevanjem kalorija i mijenjanjem tonusa tijela. Zumba je zabavan način postizanja i održavanja kondicije, a odlično je sredstvo u borbi protiv suvišnih kilograma.Zumbom sagorijevate između 500 i 1000 kalorija po treningu. 

 Dakle, ako želite ojačati tijelo, utegnuti mišiće i uz zabavnu koreografiju u dobrom društvu i pozitivnoj atmosferi riješiti se viška kilograma, a još uvijek ne znate kakvim biste se oblikom tjelovježbe bavili, pridružite nam se na satovima Zumbe!