Romantično VALENTINOVO ili DAN ŽENA u Bratislavi! Integral Zagreb vodi Vas na 2 dana/1 noć u Crowne Plaza 4* uz uključen doručak i besplatan ulaz u spa! Samo 639 kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte tijekom dvodnevnog putovanja s jednim noćenjem u Bratislavi uz smještaj u hotelu Crown Plaza 4* s uključenim doručkom. Kako bi što bolje proveli taj dan imate besplatan ulaz u saune i bazene! Datum putovanja: 15.-16.02.(RASPRODANO!), 07.-08.03.2020.(RASPRODANO!)


Program putovanja : 

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. 

Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. 
Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: Novi most, Bratislavski dvorac, katedrala sv. Martina, Glavni trg, Stara vijećnica, Primacijalna palača, Mihaelov toranj, Predsjednička palača, brdo Slavin. Smještaj u hotel. 
Ostatak popodneva slobodno vrijeme za šetnju gradom, kupovinu, večeru u pubu i opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. 
Noćenje.


2. dan

Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. 
Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo izlet autobusom do Devinske tvrđave, stare utvrde smještene pored ušća Morave u Dunav, i razgled jednog od najromantičnijih mjesta u Bratislavi, s prekrasnim pogledom na okolinu. 
Povratak u centar Bratislave i slobodno vrijeme za ručak i šetnju gradom. 

Povratak u Zagreb u večernjim satima.