Zimske ljepote Sarajeva u idealnom odmoru za 2 osobe! Uživajte u 3 dana/2 noćenja s doručkom i izaberite paket odmora ili wellness paket u šarmantnom Hotel&Spa Resorta Merona...od 580 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovoljan Vam je jedan razlog da nas posjetite, a mi ćemo Vam dati stotinu da se vratite! Smještaj u Hotelu Merona obećava opušteni boravak bilo da ste ovdje poslom ili u posjeti... Dijete do 12 godina gratis smještaj u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je Hotel Merona ponovo otvorena!

Hotel Merona nalazi se na glavnoj ulici, udaljeni pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada. 

Na trećem katu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u Sarajevo, u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se, možemo reći, mali svijet u kome je vrijeme naizgled stalo. U idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode, pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo u ugodnom ambijentu, koji odiše tradicionalnim stilom, protkan notom modernizma i kao takav je poseban i drugačiji.

U raznovrsnoj ponudi oaze mira, čak i najviši zahtjevi s ispunjeni. Hotel Merona sadrži 12 suvremeno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 2 apartmana.

Hotel Merona u sadržaju ima 11 suvremeno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 1 apartman. 6 soba, pored francuskog ležaja sadrži i po još jedan dodatni ležaj, dok ostale 4 sobe su sa francuskim ležajem. Sve sobe i apartman moderno su dizajnirani i bogato opremljeni, a sadrže slijedeće: klimu, mini-bar, LCD sat/tv, sušilo za kosu, telefon, tuš kabina, toilette, bežični high-speed Internet, dok apartman sadrži i jacuzzi. 

Uz netipični ambijent restorana Hotela Merona provedite ugodno vrijeme uz gurmanske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje te vrhunskim vinima. Dobrom kvalitetom i ponudom hrane te ljubaznog osoblja osiguravamo Vam savršenu organizaciju raznih vrsta eventa u profesionalnom okruženju, a u zavisnosti od vrste eventa pružamo usluge i catteringa.

U cijenu je uključeni bogati doručak koji poslužujemo u restoranu hotela od 07:00 do 11:00.