PodržimoNaše

Paket mršavljenja u Vinkovcima uz 69% popusta! 3 tretmana kavitacije + 3 tretmana radijske frekvencije = vitka linija!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavite u kratkom roku! Obzirom da je ljeto već tu, potrebni su odmah vidljivi rezultati! Donosimo Vam 6 tretmana (3 kavitacije + 3 radio frekvencije) uz čak 69% popusta u Vinkovcima!

Kavitacija se može provoditi na različitim dijelovima tijela. Kod žena se najčešće tretiraju regije trbuha, bokova, stražnjice i bedara. Kod muškaraca tretira se u većini slučajeva trbuh. Ruke i listovi tretiraju se manjim intenzitetom zbog blizine mišića i tetiva te kako ne bi došlo do njihove razgradnje. Sve naše metode mršavljenja provode magistri Kineziologije te se procesu mršavljenja i oblikovanja tijela pristupa sveobuhvatno i cjelovito. Oni izrađuju kod svake osobe, na kojoj se provodi tretman, dijagnostiku stanja, vode sami tretman te prate moguće nuspojave kao i sami napredak u mršavljenju.

Radio frekvencija je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože. Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva, ima veliku sposobnost rastezanja i vraćanja u prvobitno stanje. Njegova razgradnja i slabo obnavljanje dovode do pojave bora, opuštenosti kože lica i tijela te stvaranja celulita. Dubinskim kontroliranim zagrijavanjem potkožnog tkiva dolazi do obnavljanja postojećeg kolagena i stvaranja novog.