Idiličan zimski odmor na top lokaciji - Restoran - Rooms "Samson" kraj Trogira uz 3 dana/2 noćenja s doručkom, 2x kobasice i vino, sve za 2 osobe! Svakog petka i subote živa muzika - Duo Spektar!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top ponuda u Dalmaciji u najljepšem restoranu sa sobama! Uz svoju dragu osobu, uživajte u šarmu mjesta Marina i slikovite dalmatinske plaže i uvale... Kupon vrijedi do 06.01.2020.

U ponudi Vas očekuju i 2x kobasice i vino te živa muzika svakoga petka i subote - band Duo Spektar!

Smještajni objekt SAMSON rooms nalazi se samo 10 metara od predivne plaže i 700 metara od mjesta Marina. Udaljenost zračne luke Split je 15 kilometara, a od slikovitog starog grada Trogira 10 kilometara.

Ono što ovaj objekt čini još atraktivnijim je blizina Primoštena, Rogoznice, Vinišća i Čiova - destinacija sa prelijepim plažama udaljenih tek 10 minuta!

Restoran - Rooms "Samson" nalaze se uz samu plažu s restoranom! Restoran je u prizemlju objekta i nudi tradicionalnu domaću kuhinju.

Objekt ima 14 soba (od toga je 7 njih potpuno novouređeno) i svaka ima minibar i balkon! 10 soba ima pogled na more, a 4 sobe imaju pogled na vrt. Također, raspolaže i sa 3 četverokrevetne sobe. Gostima su također na raspolaganju parking i besplatni Wi-Fi. U sklopu objekta se nalaze i dječje igralište i soba za vježbanje.

Najbliže znamenitosti: Kula Kamerlengo, ACI Marina Trogir, Tržnica Trogir, Crkva Sv. Petra, Muzej grada Trogira, Park Eks Fanfogna, Radovanov portal, Katedrala Sv. Lovre.

Više o smještaju na FB stranici: https://www.facebook.com/pg/restoransamson/