Užitak zimskog odmora u luksuznom ruhu prekrasne Ville Pergole tik do centra grada Šibenika! Osjećajte se kraljevski uz 2 ili 3 noćenja i izbor smještaja za 2 osobe već od 899 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite zimske dane u adventskom ozračju Šibenika, a odmor rezervirajte tik do centra u prekrasnoj kući u stijeni Villa Pergola koja spaja moderno, tradicionalno i baštinu... Kupon vrijedi isključivo u periodu od 20.12.19. do 30.12.19.

Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine...

Kuća Villa Pergola Šibenik (nekada poznata pod imenom kuća Bujas - Ronteć) smještena ustaroj kulturno zaštićenoj gradskoj jezgri, podno stijena, obnovljena je iz temelja 2019. godine u stilu boutique hotela. 

Uz prizemni atrij, estetski oplemenjen pomno odabranim umjetničkim djelima, nalazi se i najstariji dio kuće koji je u rekonstrukciji sačuvan kao intimni dvorišni prostor za opuštanje pod živom stijenom koja prirodno klimatizira i kroz stražnji ostakljeni dio stubišta povezuje tri kata s pet ekskluzivnih smještajnih jedinica. Na zadnjem je katu osunčana terasa pod pergolom s hidromasažnom kadom, s koje seže pogled na stare krovove kuća i uske gradske ulice te obližnju morsku obalu.

U kući pod stijenom, moderno projektiran interijer stopljen je s prirodnim i povijesnim oblicima, nudeći osjećaj doma u kojem se isprepleću povijesno i suvremeno, vanjsko i unutarnje, te društveno i intimno.

DELUXE DOUBLE ROOM

Dvije moderno uređene i opremljene sobe nalaze se na prvom i drugom katu. Svaka soba sadrži king size bračni krevet dimenzija 180 x 200 cm ili dva odvojena kreveta dimenzija 90 x 200 cm. Uz besplatan WiFi, frižider, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i radni stol, ništa vam neće nedostajati... Privatna kupaonica ima grijani pod, walk-in tuš, sušilo za kosu, ručnike i kozmetički pribor.

DELUXE STUDIO APARTMAN

Dva elegantna i luksuzno uređena apartmana nalaze se na prvom i drugom katu. Sastoje se od spavaćeg dijela s king size bračnim krevetom 180 x 200 cm ili dva odvojena kreveta 90 x 200 cm, privatne kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. Ima također privatnu kupaonicu sa grijanim podom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ručnicima i kozmetičkim priborom, besplatan WiFi, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i radni stol, prostor za objed i kuhinju s frižiderom, perilicom posuđa, indukcijskom pločom i svim ostalim potrebnim za kuhanje, što ga čini idealnim za duže boravke.

DELUXE APARTMAN S TERASOM

Ovaj jedinstveni apartman nalazi se na trećem, posljednjem katu. S prostrane terase pod pergolom pruža se pogled na more, uske ulice i krovove starog dijela grada. U moderno uređenom interijeru središte čini prostorija koja objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Udoban kauč po potrebi se razvlači u ležaj za dvije osobe dimenzija 150 x 200 cm. Ima besplatan WiFi, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i sef, a kuhinja je opremljena frižiderom, perilicom posuđa, indukcijskom pločom, pećnicom i svim ostalim potrebnim za kuhanje. I ovdje je privatna kupaonica opremljena grijanim podom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ručnicima, kupaonskim ogrtačima i kozmetičkim priborom. Međutim, prava čarolija je nekoliko stepenica iznad, na mezaninu koji je ujedno i spavaća soba. Tu se nalazi bračni krevet 160 x 200 cm, a kroz dva krovna prozora sunčeva svjetlost obasjava cijeli apartman.

Osim velikog stola s udobnim stolicama, na terasi se nalazi i hidromasažna kada, čime ovaj poseban prostor postaje ne samo vanjska blagovaonica, već i vlastiti spa kutak!

LOUNGE

Opustite se u staroj jezgri Šibenika.  Jedinstveni lounge prostor nalazi se u unutarnjem dvorištu pod stijenom koja prirodno klimatizira.

BAR

Vrhunski odabir hrvatskih vina moguće je degustirati u predvorju oplemenjenom slikama renomiranih umjetnika.