Prepustite se rukama fizioterapeuta, riješite se boli i ukočenosti masažom i terapijom u Trapezius salonu! Odaberite medicinsku ili sportsku masažu u trajanju od 45 min za samo 89 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite živost i radost u tijelo! Savršena kombinacija za otklanjanje boli i opuštanje mišića! Odaberite medicinsku ili sportsku masažu!Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska te se može iskoristiti do 01.02.2020.

U današnje vrijeme kada se gotovo svi žalimo na bolno i umorno tijelo zbog sjedilačkog načina života, užurbanog tempa i gotovo svakodnevnog stresa, masaža i antistres tretmani pravi su načini i najlakši i najljepši put da svome tijelu vratite izgubljenu energiju i zdravlje.

Masaža smiruje um, opušta napete mišiće i živce, poboljšava cirkulaciju i izmjenu tvari, te rad limfe, a samim time kao krajnji rezultat podiže imunitet i pruža detoksikaciju i regeneraciju cijelog tijela.

SPORTSKA MASAŽA 

fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga (kada se zahvatima masaže nastoji brzo i intenzivno pripremiti tijelo za sportske napore), tijekom (preventiva i ublažavanje spazama), ali najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja (kada je mišićima potrebno osigurati opuštanje i istezanje.Sportskom masažom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva koje nastaju tijekom svakodnevnih treninga, ali i prevenirati moguće ozljede: masažni terapeut tijekom tretmana često najbolje osjeti da li su određeni mišić/ligament/tetiva u upaljeni, te će se – kako ne bi došlo do još većeg oštećenja – na vrijeme odrediti potrebna terapija.

MEDICINSKA MASAŽA

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima ( kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom ). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.

Zbog pojačane hiperemije, koža nakon masaže dobija izgled zategnutosti i elastičnosti. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma kao i ugljičnog dioksida iz krvi. Medicinska masaža može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.