Na odmor pobjegnite u Bohinj! 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Jezero 4*, neograničen bazen i fitness, slatko iznenađenje, koktel dobrodošlice, za samo 874 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maknite se od jednolične svakodnevne rutine! U ponudi Vas očekuju i koktel dobrodošlice, slatko iznenađenje, neograničeno korištenje bazena i fitnessa, 50% popusta na korištenje saune, 10% popusta na terminske skijaške karte za Vogel, 10% popusta na a'la carte restoran Zlatovčica! Kupon se može iskoristiti do 23.12.2019.

Hotel Jezero 4* nalazi se u središtu sela, uz jezero Bohinj, u srcu Julijskih Alpa. Gosti mogu uživati ​​u svježem planinskom zraku i prekrasnom zalasku sunca nad planinama. Hotel ima wellness centar, restoran, besplatni bežični pristup internetu u javnim prostorima i besplatno parkiralište u sklopu objekta.

Hotel se sastoji od 71 komforne sobe. Elegantno namještene sobe imaju balkone s vrtnim namještajem i svim modernim sadržajima. Sve sobe imaju prostor za sjedenje, hladnjak, TV i privatnu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Ukusna jela slovenske kuhinje poslužuju se u restoranu Vrtovin, koji uključuje pokrivenu ljetnu terasu i a la carte u restoranu Zlatovčica, koji također ima prostranu natkrivenu terasu. 

Dostupni su vrhunski sadržaji za wellness i fitness i konferencijska dvorana Vrtovin za poslovne i privatne događaje.

POLOŽAJ: neposredno uz jezero oko 4,5 km do stanice gondole za Vogel. 

UDALJENOSTI: 

- 4,5 km od dna kolodvora gondole do Vogela 

- skijaški autobus 100 m 

- 100 m Jezero Bohinj

 
      Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: info@hotel-jezero.si ili broj telefona: +386 4 5729 100.

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti ispunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera.