PodržimoNaše

Recite zbogom kilama i celulitu! 15 puta vježbanje u termo kapsuli, 10 vježbanja na vibro poweru, 4 infra saune, 1 x "špek" tretman, 3 x aparativna limfna drenaža u Salonu Goga uz 78% popusta!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon Goga iz Zagreba Vas poziva na 33 udarna tretmana mršavljenja uz 78% popusta! Skinite suvišne kilograme i pokažite se u punom sjaju!

Ponuda uključuje:

15 puta vježbanje u termo kapsuli,
10 puta vježbanje na vibro poweru,
4 puta infra sauna,
1 puta "špek" tretman,
3 puta aparativna limfna drenaža.

Vježbanje u termo kapsulama:
Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.
Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića. Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.

Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšavanje psihofizičkog zdravlja i lijepog izgleda, uklanjanje stresa i relaksaciju. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu te izbacivanje viška tekućine iz organizma.

Vibro Power
uspješno djeluje na poboljšavanje cirkulacije, probave, celulit, struk, trbuh, bedra i ramena.
U ovih 9 godina rada možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima našeg rada,  a najzapaženije i najveće rezultate imamo s našim programom mršavljenja s kojim su klijentice iznimno zadovoljne.
Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu možemo se  pohvaliti da je mnogo klijentica skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kg, 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postigunuti rezultat je skinutih 35 kg!!!!

Svakoj klijentici se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma klijentica želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta.

Rezervacija prvog termina minimalno 3 dana ranije na mobitel: 098 908 9731.