[centar ZAGREBA] Napokon upišite školu borilačkih vještina! Okušajte se u borbi i razvijte nove vještine uz japansku borilačku vještinu Shizen Ryu Goshin Jutsu i mjesečnu članarinu za samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za mjesec dana članarine s treninzima 3x tjedno u trajanju 60 min, a predznanje nije potrebno! Treninzi će se održavati ponedjeljak - srijeda - petak od 20 do 21 h. Kupon se može iskoristiti do 30.01.2020.

Što je Goshin jutsu?

Shizen Ryu Goshin Jutsu Goshin Jutsu je preostalo ratničko umijeće Yamabushija i eklektični je pristup borilačkim vještinama. Goshin Jutsu mogao bi se opisati kao Koryu Bujutsu i kao goloruka borilačka vještina koja se služi borbenim tehnikama na kojima se zasniva najveći dio modernih vještina kao što su aikido, judo, jujutsu pa čak i ninjutsu. Osim vještina pozicioniranja/upotrebe tijela u borbi (taijutsu), trening uključuje i vještinu upotrebe štapa u borbi (jojutsu) te vještinu upotrebe japanskog mača u borbi (kenjutsu). 


Na osnovnoj razini, Goshin Jutsu poučava vještine koju su potrebne za preživljavanje sukoba i maksimiziranje šansi za preživljavanje. Na višoj razini, Goshin Jutsu je laboratorij borilačkih vještina u kojemu se mogu unaprijediti, usavršiti i personalizirati najučinkovitije i najpraktičnije vještine goloruke borbe. Na trećoj razini, Goshin Jutsu objedinjuje upotrebu i primjenu tradicionalnih oružanih i golorukih vještina u realnim situacijama. Shizen Ryu Goshin Jutsu poučava prirodan, fluidan odgovor koji je najbliži stvarnom životu, kao i realnim borbenim situacijama.


Sve što Vam treba za vježbanje su ili trenirka i majica ili kimono i volja za učenje i trening! 

Treninge vodi majstor Marko Krivić, majstor više borilačkih vještina sa 25 godina iskustva, a medicinsko znanje usvojio je kroz obrazovanje za fizioterapeuta. Trenutno je glavni bioterapeut i predavač centra Bioterapija - integrativni pristup koji se profesionalno bavi bioenergetskom terapijom. Navedene kompetencije čine ga izuzetnom osobom i trenerom koji svoje široko znanje primjenjuje kako na treninzima tako i u svakodnevnom radu s ljudima.


Dvorana se nalazi u samom središtu grada Zagreba na lokaciji centralnog dječjeg vrtića "Vedri dani". Prostor je u potpunosti opremljen sa rekvizitima za vježbanje te zadovoljava sve potrebe za neometano vježbanje i prakticiranje borilačkih vještina.  Za vozila su osigurana mjesta za parking. 

Treninzi se izvode na tatamiju.


Upornošću i dolascima pokrenuti ćete proces kojim ćete naviknuti tijelo i duh na pozitivne promjene da postanete zdraviji, okretniji, brži i snažniji. Pri tome ćete i naučiti tehnike samoobrane.