Mirisi i okusi Orijenta u Zagrebu! Počastite se vrhunskim i bogatim menijem tradicionalnih libanonskih delicija u 3 slijeda u restoranu Biblos Habibi za samo 125 kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Željni ste gastro noviteta ili reprize originalnog okusa libanonske kuhinje? Svratite u zagrebačko Orešje br. 13 i uživajte u punini okusa, mirisa i ozračja libanonskih specijaliteta u predjelu, glavnom jelu i desertu... Očekuje Vas i 20% popusta na butelju libanonskog vina, a subotom i živa glazba i trbušne plesačice! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 15.01.2020.

MENU

PREDJELO: hummus (pire od slanutka s pastom od sezama i limunovog soka) i baba ghanouj (namaz od patlidžana sa žara i sezamove paste ) 

GLAVNO JELO: Shawarma janjetina  - pečene tanke kriške marinirane janjetine servirane sa sezamovom pastom, lukom, svježim peršinom i rajčicom (moguće umjesto janjetine odabrati piletinu) ili miješano meso s roštilja 

DESERT: libanonski desert dana

Svaku subotu živa glazba i trbušne plesačice (ograničen broj mjesta, obavezna je rezervacija stola 3 dana unaprijed)!

Habibi na arapskom znači "ljubavi", a upravo je srdačnost jedan od razloga zašto je originalna orijentalna hrana u restoranu Habibi Biblos još ukusnija. Biblos je inače najstariji grad na svijetu gdje se radila prva odjeća u boji i gdje je sastavljena prva abeceda.

Kao izvrstan spoj zdrave mediteranske i mirisne kuhinje Bliskog Istoka, libanonska kuhinja svojim čarima, zdravim namirnicama i jednostavnom pripremom jela privlači mnoge kuhare iz čitave Europe. U međunarodnom kulinarstvu libanonska je kuhinja naširoko hvaljena i preporučivana - osobito kad se radi o jednostavnim, a hranjivim i ukusnim jelima. 

Mnogo je jela u libanonskoj kuhinji koja će Vam raspiriti maštu i iz kojih se može izvući izvrsna kulinarska inspiracija za pripremu ukusnih, originalnih i zdravih obroka.

Dodatna pogodnost za kupce - 20% popusta na butelju libanonskog vina!

Biblos Habibi nalazi se na adresi Orešje 13, i obiteljski je restoran u kojem se doista možete osjećati kao da ste stvarno otputovali u Libanon...

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (uz KOD i ID), obavezna potvrda rezervacije termina na mob: 097 748 7792 uz KOD i ID.