Tako blizu Zagrebu! Doživite rimsku raskoš u Termama Ptuj uz 2 polupansiona u Hotelu Primus**** uz korištenje bazena i saune u Termalnom parku, klasičnoj ručnoj masaži i drugim pogodnostima!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Termama Ptuj se opustite po uzoru na starorimski hedonizam! Uživajte u odličnim wellness uslugama, u neograničenom kupanju u bazenima hotela Vespasianus te brojnim drugim mogućnostima aktivnog odmora!

Uživanje u stilu Rimljana

Grand Hotel Primus je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom.


Dodir bogate rimske povijesti grada može se osjetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost.


Drugom tipu onih koji znaju uživati namijenjeno je Golf igralište Ptuj. Rimski štih prožima i kongresne usluge. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike uživatelje.

Hedonizam na svakom koraku - Terme Ptuj pružaju bezbrižno uživanje kakvo su poznavali bogati Rimljani! U velikom vodenom parku nalaze se vodene atrakcije vrijedne koloseuma! Raskošni wellness center pruža raznolike tematske kupelji i masaže.


Ponuda uključuje za 2 osobe:


2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi,

neograničeno kupanje u bazenima hotela Vespasianus;

2 x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku,

korištenje ogrtača za kupanje,

besplatan internet u sobi,

cjelodnevno kupanje na dan odlaska,

animacijski program,

klasična ručna masaža (20 minuta).


Sobe

Grand Hotel Primus ima 119 klimatiziranih i udobno opremljenih soba, među njima su tri luksuzna apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu sa sušilom za kosu, kupaćim ogrtačem i ručnicima, kabelsku LCD TV, priključak na internet, telefon, sef i mini bar.


Wellness - vrhunsko opuštanje u stilu antičkog Rima

Wellness centar Valens Augusta u Grand Hotelu Primus oduševit će i najzahtjevnije goste, koji mogu šetati jedinstvenim stazama opuštanja kroz tri svijeta:

Imperium dobrog osjećanja,
termalne kupelji i saune Flavia,
bazene Vespasianus.

Imperium je moderan centar dobrog osjećanja izgrađen u rimskom stilu s bogatom ponudom njege lica i tijela. Vespasianus je bazenski dio s obiljem modnih doživljaja. A onima kojima je draže opuštanje u saunama svidjet će se dio pod imenom Flavia.


Za opuštanje i dobro raspoloženje na 400 metara četvornih oživljena je tradicija opuštanja rimskih kupelji. Na raspolaganju su finska sauna s kromoterapijom, ekstremna finska sauna, aroma sauna, blatna sauna, solna sauna, whirpool s termalnom vodom i bazen za hlađenje. A Rimska VIP sauna, po imenu Antioos namijenjena je svima koji žele malo više privatnosti.

Ptuj je najstariji slovenski grad u kojem se duh antičkih Rimljana može osjetiti i danas. Grad uz rijeku Dravu i njegova okolica privlače mnoštvom znamenitosti, a aktivniji se mogu odlučiti za neku od mogućnosti aktivnog odmora.