Wellness oaza na predivnom Lošinju! Uvjerite se u izvrsnost hotela Aurora 4* na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe uz korištenje bazena, saune, relax zone, fitnessa...od 1299kn!

107 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite jednu od ove tri opcije smještaja u 1/2 standard sobi park strana standard sobi plus morska strana za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina ili suite sobi morska strana za 2 osobe i 2 djece do 12 godina! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 28.12.19. i od 02.01.20. do 26.03.20.

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); fitness!

HOTEL AURORA

Svoju izvrsnost hotel Aurora najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.

Check in: nakon 14:00 h, check out: do 11:00 h.

Prostrana polivalentna kongresna dvorana s kapacitetom od 350 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijim sadržajima i prikladna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija, team buildinga i sličnih događanja. Zbog pomičnih pregradnih zidova u potpunosti je prilagodljiva, bez obzira na veličinu skupa koji želite organizirati.

STANDARD PARK STRANA

Standard sobe su dvokrevetne sobe koje imaju dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas. Interijer u vedrim i svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na park stranu.

STANDARD PLUS MORSKA STRANA

Standard plus sobe su dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja, idealne za obitelji (do 3 osobe) i parove koji vole prostrani i komforni prostor. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu. Sobe su na morsku stranu. 

SUITE MORSKA STRANA

Suite se sastoji od prostrane dvokrevente sobe sa dnevnim boravkom. Ovi suitevi idealne su za obitelji (do 4 osobe) koje žele komforan i udoban smještaj. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na morsku stranu. Dio suiteva ima mogućnost povezivanja sa standard plus sobama za još komforniji smještaj primjeren za veće obitelji (do 7 osoba).

Za bezbrižne trenutke na plaži dobit ćete na korištenje ručnik i torbu za plažu a za opuštanje u Spa sadržajima dočekati će Vas i wellness set koji uključuje kućni ogrtač i papuče.

AURA BOTANICAL SPA GARDEN
Otkrijte generacijama njegovanu tradiciju pripremanja krema, pilinga i esencijalnih ulja koje koristimo u tretmanima posebno osmišljenim samo za Vas.
SPA centar prostire se na 1500 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji i saunu, bazene (uključujući hidromasažne bazene).

Unutarnji grijani bazen s morskom vodom i dva whirlpoola (jedan dječji bazen); 9 luksuznih prostorija za tretmane uključujući sobu za parove s privatnom kupaonicom; prostorija za pedikuru; prostorija za manikuru; solarij; finska sauna; turska kupelj; rimska sauna; biosauna; klupe i privatni jacuzzi u stilu tepidariuma; ledena fontana; potpuno opremljena teretana u zasebnoj zgradi.

Raduje nas što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš Botanički svijet čuda. Sezonsko bilje i svježe cvijeće u cvatu čine dio naše jedinstvene ponude tretmana i pridonose ozračju tišine i spokoja.

Otok Lošinj je nalik „zelenom brodu“ usidrenom između Istre i Dalmacije i okruženom mnoštvom otočića i hridi kao jatom galebova. Njegova bujna i pitoma priroda, blaga i ljekovita klima kao i pomorski kozmopolitski duh privukli su prije 130 godina bečku aristokraciju da ovdje provodi svoje zime. Lošinjani više nisu morali ploviti u svijet, jer je svijet dolazio k njima. Tako blizu Pule, Rijeke i Zadra, a opet daleko na moru, Lošinj je bio i ostao privlačan svima željnima istinskog odmora i oporavka duha i tijela.