Wellness zimski odmor na obali šumovitog poluotoka u Rapcu! Predah u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz unutarnji bazen s pogledom na more-samo 1035 kn!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina! Kupon vrijedi isključivo za termin od 05.01.20. do 21.02.20. i od 25.02.20. do 11.03.20.

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. 

Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

BOŽANSTVENI VODENI UŽICI S POGLEDOM NA MORE

Očaravajuća plaža uz bistro more, bazeni za zabavu ili potpuno opuštanje, raskošni wellness tretmani i pogled na more od milijun dolara, sve to ima vaše savršeno mjesto za odmor - Valamar Sanfior Hotel & Casa.

UNUTARNJI BAZEN U HOTELU

Uživajte u toploj vodi unutarnjeg bazena s velikom staklenom stijenom koja pruža fantastičan panoramski pogled na more i obližnje otoke.

WELLNESS I SPA U VALAMAR SANFIOR HOTELU

Posebnost Calluna wellness centra Valamar Sanfior Hotela je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. Uživajte u bazenu prije ili poslije turske kupelji, finske ili infracrvene saune, whirlpoola ili opuštanja u posebnoj relax zoni. Uz nadoplatu na raspolaganju su vam i mnogi tretmani za ljepotu poput refleksoterapije stopala, aromaterapije, anticelulitnih tretmana, te mnogi drugi.

Sport i rekreacija u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. 

Hotelu Valamar Sanfior 4*, obnovljeni romantični hotel je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj!