Vaš neponovljiv doček 2020. daleko od grada! Vaša kuća na 4 dana/3 noćenja za proslavu ili odmor za do 10 osoba u Pool Village House u Breznici! Parking je uključen u cijenu! Povoljno 4499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti uključene u cijenu: parking, Wi-Fi, posteljina i ručnici! Kupon za ponudu vrijedi od 30.12.19. do 02.01.20.

Nova Godina po Vašoj mjeri! Iznajmite si predivnu kuću nedaleko od zagrebačke strke za Vas i Vaše društvo!

Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Dvorište broji 3000 m2 sa dva objekta, a ova kuća za odmor ima oko 180 m2 prostora. Kuća je rustikalna, nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice! 

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Pored smještajnih kapaciteta, na raspolaganju su 2 WC-a i jedan tuš. Ispred soba je veliki trijem. U sklopu toga se nalazi i velika soba za proslave koja sadrži opremljenu kuhinju, veliku pecaru, krušnu peć i stolove i stolice za smještaj 20 osoba. 

Kuća ima uređenu okućnicu i vanjski prostor za sjedenje (oko 70 m2).

Imanje je blizu autoceste i stare ceste Zagreb-Varaždin te uređene motocross staze. U blizini je i šuma, a imanje se nalazi u prekrasnom krajoliku.

Moguća je nabavka svih domaćih namirnica od susjeda, salata, povrće, zimnica, prasetina, janjetina, brašno, jaja...

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.