Autoturist Park vodi Vas na proslavu NOVE GODINE u PODNE u prekrasne Fužine uz obilazak kvarnerske ljepotice Opatije! Počnite sa novogodišnjim slavljem već u podne 31.12.19. za samo 129 kn/osobi!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Zagrijte se pred sam početak Nove godine jednodnevnim izletom i dočekom u idiličnom pejzažu Fužina u podne, a nakon toga obilaskom Opatije bajne! Kupon vrijedi isključivo za 31.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 8:30 sati. Ugodno putovanje do FUŽINA – slobodno vrijeme za uživanje u organiziranim događanjima povodom dočeka.

Doček Nove godine u Fužinama TOČNO U PODNE uz glazbu, kuhano vino i odličnu zabavu!

Slijedi odlazak do OPATIJE. Šetnja gradom: park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada – Djevojka s galebom... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u najljepšem adventu na moru! Polazak prema Zagrebu oko 17:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Fakultativne doplate po osobi: bon za kobasicu cca 30 kuna te vrećica s čašom za neograničenu konzumaciju kuhanog vina cca 30 kuna - prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta.