Doživite ljepotu jeseni i potpuno drugačiji odmor - u kućici u krošnji! 3 dana i 2 noćenja s doručkom i 1 sat minigolfa, sve za 4 osobe očekuje Vas u Plitvice Holiday Resortu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Više od odmora, više od prirode... Jedinstveni dizajn ove luksuzne kuće u krošnji pruža savršenu priliku za ponovno povezivanje s prirodom i prekrasnom okolicom pružajući vam elegantan interijer, dizajniran za udobnost i opuštanje. U ponudi uključen i parking i Wi-Fi! Kupon vrijedi do 23.12.2019.

Dobro došli u Plitvice Holiday Resort, najzeleniju kamping oazu u Hrvatskoj!

Smješten uz Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort nudi idealnu kombinaciju prirodnih atrakcija, kulturnih ljepota te aktivnog i pasivnog odmora za sve one željne dobrog provoda.

Na ukupno 50.000 četvornih metara nudi smještaj u kampu, 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica, 6 indijanskih šatora, te 9 kućica kraj jezera i 5 kućica u krošnjama.

Kućica u krošnji

Jedinstveni dizajn ove luksuzne kuće u krošnji pruža savršenu priliku za ponovno povezivanje s prirodom i prekrasnom okolicom pružajući vam elegantan interijer, dizajniran za udobnost i opuštanje. Pet posebno opremljenih kućica za četiri osobe nude udoban i luksuzan smještaj. 

Smještene visoko u krošnjama borova, ove kućice su savršene za odmak od užurbanosti i vreve svakodnevnog života. Privatnost je zajamčena drvećem, koji također nude ugodnu hladovinu u vrućim danima. Kućice su na raspolaganju cijelu godinu.

U kućici se nalaze: dvije spavaće sobe: jedna soba s bračnim krevetom (160x200cm), druga soba s dva odvojena kreveta (80x200cm), dvije kupaonice s tuš kabinom i WC školjkom, kuhinju opremljenu s pločom za kuhanje na struju, hladnjakom i perilicom suđa, klima uređaj, SAT TV, terasu sa sjedećom garniturom za 4 osobe, posteljinu i ručnike, besplatan Wi-Fi.

Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica, bankomat i dućan.

Restoran Plitvice Holiday Resorta nudi bogat izbor delicija kako tradicionalne ličke tako i moderne hrvatske kuhinje. Gostima resorta osigurani su svakodnevni bogati meniji po promotivnim cijenama te ponuda a la carte, koju će Vam poslužiti ljubazno osoblje. Restoran ima kapacitet od 80 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu te 120 mjesta na terasi.

O Resortu

Na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske, Grabovac ima mikroklimu s ugodnim i sunčanim ljetima te bijelim i hladnim zimama. Posebne ponude vanjskih sportsko-rekreativnih sadržaja te gastronomskih delicija čine Plitvice Holiday Resort mjestom za savršen odmor.

Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste dočekao još davne 1968. godine. Tijekom cijele godine posjećuju ga ljudi željni aktivnog odmora, prirodnih ljepota i dobre zabave, a u ljetnim mjesecima  je nezaobilazna postaja na putu prema moru ili pri povratku s godišnjeg odmora.