Ugrabite jedan od atraktivnih paketa MADEROTERAPIJE u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu, ovisno o željenom trajanju i području tretmana! Lice, tijelo,anticelulitna masaža ... već od 245 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana mršavljenja, oblikovanja i gubitka celulita pomoći će vašem tijelu i zdravlju! Kupon vrijedi do 20.02.2020.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...


Odaberite jednu od 3 opcije : 5 madero lica svaka po 40 minuta za samo 249 kn ILI 5 maderoterapija po 40 minuta samo 299 kuna ILI  5 maderoterapija tijela + 5 anticelulitnih masaža svaka po 30 minuta samo 399 kuna!



Maderoterapija
Tretman smanjuje nabubrenja na koži i omogućava ravnanje „narančine kore”, tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metabolizam, dok su kod osoba s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebne 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana.


Maderoterapija lica 
Maderoterapija lica se izvodi se manjim rolerima te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito se svjež, zdraviji izgled kože lica.Maderoterapija je savršen izbor za one koji se žele opustiti te uz to smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina.  Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Pravilni pokreti utječu na mišićno tkivo, cirkulacijski i limfni sustav, što povećava opskrbu hranjivim tvarima i kisikom u stanicama. Radi sporije cirkulacije do koje dolazi starenjem, stanice u koži lica dobivaju sve manje kisika i radi toga slabije funkcioniraju. Količina kisika u stanicama je razlog radi kojeg se bolesti kože ili starenje razvijaju brže ili sporije. Upravo zbog toga što maderoterapija povećava opskrbu kože kisikom  lice dobiva svjež i mladolik izgled.

Facebook stranicu Centra zdravlja i ljepote pogledajte OVDJE !