LONG-TIME-LINER® Conture® Make Up najnaprednija je trajna šminka. Beauty salon Anna u Zagrebu donosi tehniku te možete napraviti iscrtavanje mikropigmentacijom obrva ili usana već od 899kn !

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TRAJNA ŠMINKA- Iscrtavanje obrva ili usana mikropigmentacijom+ GRATIS 1 korekcija! Rok iskoristivosti kupona je 02.02.2020.

Facebook stranicu beauty salona Anna pogledajte OVDJE

TRAJNO ISCRTAVANJE: 

-MIKROPIGMENTACIJA OBRVA(+1 korekcija gratis);899 kn + nadoplata u Crnom Jaju  za korekciju 400 kn

-MIKROPIGMENTACIJA USANA(+1 korekcija gratis);1499 kn + korekcija 500 kn nadoplata u Crnom Jaju

Mikropigmentacija se radi ultratankom akupunkturnom iglom i sofisticiranim kompjuteriziranim aparatom koji omogućava savršenu preciznost aplikacije mikropigmenata u kožu.
Iscrtavanje obrva, usana ili kapaka trajnom šminkom je bezbolan tretman, koji je pritom dugotrajniji, precizniji i sigurniji.
Danas je ukorak s trendovima, pojednostavljen, i služi isključivo u svrhu decentnog uljepšavanja s trajnim učinkom, a može se raditi bez obzira na tip kože.
LONG-TIME-LINER® Conture® Make Up najnaprednija je i najkvalitetnija trajna šminka na svijetu što je bilo presudno prilikom odabira uređaja kojim ćemo ovu uslugu pružati vama, našim klijenticama. Metoda je klinički ispitana, medicinski priznata i odobrena prema EFDS europskom standardu.

Trajni make-up – obrve

Ovom tehnikom moguće je popuniti praznine u obrvama, a sam tretman traje od 2 do 3 sata. Boju i oblik moguće je odabrati u suradnji sa stručnjakom, no ona je prvih nekoliko dana nakon aplikacije nešto intenzivnija. Konačni izgled obrve će poprimiti nakon otprilike tjedan dana.

Obrve se prvo iscrtavaju crtajući svaku dlačicu na mikroskopskoj razini i prateći pri tom smjer rasta prirodne obrve, a potom se sjenčaju tako da bi izgledale prirodno. Ukoliko je potrebno, postupak se ponavlja, a u cijenu su uključene i eventualne korekcije.

Trajni make-up – usne

Pigmentiranje usana može se izvesti tako da se samo iscrtava njihov rub ili se popunjavaju cijele usne. Ovaj postupak osobito se preporučuje osobama koje imaju tanke ili blijede usne, sa slabo vidljivim konturama, kao i onima s iskrivljenim usnama ili okomitim borama. Postupkom pigmentacije usana moguće ih je vizualno povećatin ili postići njihovu simetriju.

LONG-TIME-LINER® Conture®-Liner DUO aparat godinama je nagrađivan kao najbolji na tržištu u kategoriji trajne šminke i sinonim je za visoke standarde kvalitete i mikropreciznosti. Prednost LONG-TIME-LINER® Conture®-Liner DUO aparata u odnosu na ostale aparate dostupne na tržištu su savršeno podešeni elektronički programi koji omogućuju potpunu kontrolu i brzinu igle, u rasponu od 55 do 70 uboda u sekundi. Ručka aparata omogućava mikropigmentatoru savršenu kontrolu i preciznost zahvaljujući ultra tankoj igli koja se nalazi unutar dizne u koju se kapne pigment. Ultratanki promjer dizne kroz koju prolazi igla omogućava optimalan unos pigmenta pod kožu. Svi dijelovi ručke aparata koji se koriste tijekom mikropigmentacije izrađeni su od visokokvalitetnog kirurškog čelika i lako se steriliziraju. Aparat ima 4 programa, koji se podešavaju ovisno o ciljanim područjima koja se mikropigmentiraju, kao i mogućnost upotrebe dvije ručke istovremeno.

 Long Time Liner boja su pigmenti mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni su u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU. Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje, te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.