Otkrijte izvor zdravlja i pravog zimskog odmora u Termama Radenci! Wellness za 2 osobe uz 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM u hotelu Izvir, jutarnju gimnastiku, aqua fitness, saune...669 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probudite osjetila u Termama Radenci! Napunite baterije, opustite se i revitalizirajte uz termalne bazene i legendarnu mineralnu vodu...i ostale bogate sadržaje ponude! Kupon se može iskoristiti od 02.01.2020 do 16.02.2020.!

Ponuda uključuje: 1 polupansion (buffet doručak i večera), u economy sobi s francuskim krevetom; neograničeno kupanje u termama (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno kupanje na dan odlaska); jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak-subota); ulaz u hotelski svijet sauna (1 x dnevno, do 15.00h - ne vrijedi na dan odlaska ); korištenje ogrtača za kupanje; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u cijelom hotelu!


Hotel Izvir - Izvor vašeg zdravlja

Lječilišni hotel sa 128 soba, od kojih je dio namijenjen i zdravstvenim gostima. Na raspolaganju je šest tipova soba, a među njima i sobe za invalide. Sve su sobe klimatizirane. Većina ih ima i balkon. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.

Hotel Izvir nalazi se uza zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Malo je regija koje se mogu pohvaliti s toliko prirodnih izvora mineralne vode kao Radenci s okolicom. Poznato je više od 45 izvora. Arheolozi su utvrdili da su izvore ovdašnje mineralne vode iskorištavali već u pretpovijesti. Ime hotela Izvir naše je odavanje počasti tim čudesnim darovima prirode. Ima sobe za goste lječilišta i druge goste. Nudi svu udobnost lječilišta s izravnim ulazom u termalni svijet te zdravstveni i wellness centar. 


Lječilište Radenci – srce kaže da!

Stoljeće i pol lječilišne tradicije u liječenju srčanih bolesti, termalni bazeni i legendarna mineralna voda – i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Poznata mineralna kupka
Kupanje u mineralnoj vodi, jednoj od najbogatijih ugljikovim dioksidom na svijetu, blagotvorno utječe na zdravlje, srce, kožu i opće stanje organizma, čak i na seksualni život. Glavni su blagotvorni aktivni sastojak kupke mjehurići ugljikova dioksida koji za vrijeme kupanja kroz kožu prodiru u tijelo. Zaboravite na brige i uronite u žuboreću oazu mjehurića blagotvorne mineralne kupke svaki dan svojeg odmora kod nas!


Svijet sauna
U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, turske, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.

Masaže
Masaže su jedan od najpoznatijih načina ublažavanja boli i napetosti u mišićima. Odaberite koja će vam od njih ublažiti probleme i opustiti vas.