Hotel Vezir Palace u Travniku pripremio je posebnu ponudu za skijaše - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i korištenjem sauna za 2 ili za 4 osobe već od 1059 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od dva ponuđena paketa za zimski odmor. Ponudom za 2 ili 4 osobe omogućite sebi i dragim osobama uživanciju u polupansionu. Kako bi bilo što zadovoljniji cijena uključuje korištenje saune, parking u garaži hotela, boravišnu taksu, osiguranje....Nevjerovatno, zar ne? Kupon vrijedi od 05.01.- 29.02.2020

Hotel Vezir Palace 

je novootvoreni hotel u Travniku, smješten u srcu travničke čaršije, preko puta stare tvrđave u četvrti Varoš. Svojim gostima ove zime nudi jedinstvenu priliku da po promotivnim cijenama svoje godišnje odmore provedu u gradu Travniku, nadomak planine Vlašić i sportsko-rekreacijskog centra Babanovac. 

Hotel je udaljen samo 25 kilometara od skijaškog centra Babanovac, te gostima omogućava cjelodnevne izlete na planinu, popuste pri kupnji ski karti, ski opreme ili usluge škole skijanja za mališane. 

Povijesni ugođaj u moderno opremljenim sobama sa prelijepim panoramskim pogledom na grad Travnik. Svaka soba posjeduje luksuzne i udobne krevete, jacuzzi kade, room service usluge, televiziju, wi-fi i mnoštvo drugih pogodnosti.

Web stranicu hotela Vezir Palace pogledajte OVDJE!