Na odmor pobjegnite u Bohinj! 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Jezero 4*, neograničen bazen i fitness, slatko iznenađenje, koktel dobrodošlice, za samo 874 kn!

45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maknite se od jednolične svakodnevne rutine! U ponudi Vas očekuju i koktel dobrodošlice, slatko iznenađenje, neograničeno korištenje bazena i fitnessa, 50% popusta na korištenje saune, 10% popusta na terminske skijaške karte za Vogel, 10% popusta na a'la carte restoran Zlatovčica! Kupon se može iskoristiti u terminima 12.01. – 21.01.2020., 01.03. – 09.04.2020., 12.04. – 24.4.2020.

Hotel Jezero 4* nalazi se u središtu sela, uz jezero Bohinj, u srcu Julijskih Alpa. Gosti mogu uživati ​​u svježem planinskom zraku i prekrasnom zalasku sunca nad planinama. Hotel ima wellness centar, restoran, besplatni bežični pristup internetu u javnim prostorima i besplatno parkiralište u sklopu objekta.

Hotel se sastoji od 71 komforne sobe. Elegantno namještene sobe imaju balkone s vrtnim namještajem i svim modernim sadržajima. Sve sobe imaju prostor za sjedenje, hladnjak, TV i privatnu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Ukusna jela slovenske kuhinje poslužuju se u restoranu Vrtovin, koji uključuje pokrivenu ljetnu terasu i a la carte u restoranu Zlatovčica, koji također ima prostranu natkrivenu terasu. 

Moguća nadoplata za buffet pansionsku večeru s uključenom NEOGRANIČENOM KONZUMACIJOM PIĆA tijekom večere!

Dostupni su vrhunski sadržaji za wellness i fitness i konferencijska dvorana Vrtovin za poslovne i privatne događaje.

POLOŽAJ: neposredno uz jezero oko 4,5 km do stanice gondole za Vogel. 

UDALJENOSTI: 

- 4,5 km od dna kolodvora gondole do Vogela 

- skijaški autobus 100 m 

- 100 m Jezero Bohinj

 
      Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: info@hotel-jezero.si ili broj telefona: +386 4 5729 100.

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti ispunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera.