PodržimoNaše

Provedite petak s vrckastom i veselom Majom Šuput u Clubu Roko! Ulaznica za koncert 07.03.2014. za jednu osobu samo 20 kuna!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Club Roko gorjet će od užarene atmosfere u petak, 7. ožujka, kada će se na njegovu pozornicu popeti vrckava i simpatična „nevaljala“ Maja Šuput, kojoj, a da ne zaplešu kada pjeva, teško mogu odoljeti mnogi!

„Nek ti bude krivo“, „Nevaljala“, „Loš po mene“, „Dobra djevojka“, „Raj i pakao“, „Svatovska“ i mnoge pjesme su koje će sve koji dođu u Roko u petak iza 22 sata držati budnima do ranih jutarnjih sati uz uvijek odlično raspoloženu Maju.


Zadnjih nekoliko godina Maja je najtraženiji izvođač za nastupe na brojnim događajima, svadbenim svečanostima, kao i jedna od najtraženijih izvođača za nastupe na trgovima, u šatorima, kao i u disko klubovima, što je dokaz njene dugogodišnje kvalitete, profesionalnosti, zabavljačke, plesne i voditeljske sposobnosti u kojoj uživa publika svih generacija.


„Poštujem svakog izvođača i svatko ima pravo na svoju odluku, ali meni je čast pjevati na svadbama. Znam da se vjenčanje smatra najvažnijim danom u životu, a za dobru je svadbu uvijek najbitnija muzika. Ako oni meni povjere tu dužnost, ja se svaki put osjećam počašćeno. Na mojoj svadbi će pjevati Mišo Kovač“, izjavila je Maja jednom prilikom.


U glazbenim početcima nastupala je kao plesna pratnja, a prvi puta se pojavila kao pjevačica na Dori s pjesmom Uzalud, 1999. godine. Pjevala ju u grupi Enjoy, a nešto kasnije krenula je u solo vode, otkada bilježi velike pjevačke uspjehe.