Veselite se dočeku Nove 2020. uz domaću,pop,rock,zabavnu glazbu u Movie Hotelu u Zagrebu uz ALL INCLUSIVE piće i klopu za samo 299 kn/ osobi!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravni ispraćaj Stare Godine i dočekajte Novu uz raspjevani LIVE BEND! Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska I OSOBNU ISKAZNICU NA UVID ! Kupon je iskoristiv isključivo za Doček Nove Godine: od 31.12.19. do 01.01.20.!

MENU ZA DOČEK NOVE 2020. GODINE U THE MOVIE PUB-u: pršut, kulen, sir, vratina, francuska salata, kruh, štrudle sir i jabuka!

 Piće je neograničeno : vino bijelo/crno, voda gazirana/negazirana, pivo u boci/točeno, sokovi Cola,Fanta,Juice, -pjenušac u ponoć

“The Movie Pub & Restoran ” 

stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.Uređen je u stilu engleskog pub-a.

 Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem. 

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub,stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…)