Nazdravite vrhunskim šampanjcem na dočeku! Vinoretum Croatian Fine Wine Shop - ZDJELAREVIĆ VINA donosi pjenušce za najluđu proslavu Nove godine već od 49 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koji pjenušac je Vaš izbor? Široka paleta izbora koja dolazi od renomiranog Zdjelarević vina uvodi Vas u svijet pjenušavog vina s ponudom od 1 boce ili paketom od 3 pjenušca, ovisno o odabiru! Kuponi su iskoristivi do 11.01.2020.!

„ZDJELAREVIĆ VINO SELEKCIJA“ 
sljednik branda Zdjelarević u vlasništvu njenog stvaraoca Davora Zdjelarevića.
Obitelj Zdjelarević osnivanjem nove tvrtke pokrenula je jedinstveni novi projekt  prve difuzne vinarije u Hrvatskoj.  Nastavivši proizvodnju svojih dobro znanih vina  današnju struktura proizvoda diferenciraju u nekoliko različitih serija i stilova vina pod imenima:  Klink@, Special Edition, ZWS, Nagual  i Grof.

Sva njihova vina nastaju idejnom razradom i pod strogo definiranim enološkim smjernicama i standardima Davora Zdjelarevića, a tehnički se proizvode u suradnji i u podrumima kolega vinarima na mnogim proizvodnim lokacijama širom hrvatske i regije.

GROF
Vino za ljubitelje vječne elegancije!
Proizvodnja pjenušca klasičnom metodom vrenja u boci najveće je iskušenje enološkog umijeća za svakoga vinara.


GROF: Grasecco, Classic Blan de blan i Classic rose proizvedeni su u enološkoj suradnji sa jednim od ponajboljih enoloških virtuoza g. Mastnakom iz Slovenije.

 Projekt pjenušaca Grof posvećen je 30. godišnjici vinskog branda Zdjelarević, i samo je još jedan dokaz neiscrpne kreativne energije njegovog kreatora Davora Zdjelarevića.