Čarolija Živih Jaslica Vam je nadomak pogledu! Na 1 dnevno putovanje autobusom do Postojnske jame i Ljubljane organizira Best Travel za samo 155 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkoviti Advent uz najljepše priče ikad ispričane! Prekrasan prikaz Isusovog rođenja i spoj izleta u Sloveniji! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datume 26.12.2019. ili 28.12.2019.!-OTKAZANO!

Plan putovanja

Polazak autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1) u vrijeme kako je navedeno prema datumu putovanja.

Vožnja Hrvatskom te dalje kroz Sloveniju do ulaza u Postojnsku jame i Predjamskog grada. Razgled Predjamskog grada koji je izgrađen prije gotovo 700 godina u svijeni visokoj 123 metra.

U vrijeme adventa Postojnska jama postaje jedna posebna pozornica sa svjetlosnim i zvučnim efektima te živim jaslicama. Dvorane i hodnici pretvaraju se u koncertne pozornice pa sa svih strana možete čuti pjevače i druge muzičare. Jama se obilazi vlakom i pješice, a obuhvača kompleks podzemnih tunela, galerija i dvorana dug čak 24 kilometra. Ne smijemo zaboraviti da je to dom čovječe ribice te mjesto gdje možemo vidjeti mnoge tajne Zemljine prošlosti. Nakon razgleda Postojnske jame odlazimo put Ljubljane. Glavni grada Slovenije koji je u ovo doba godine odiše jednom pravom bajkom. Sa svih strana širi se slatki miris cimeta, medenjaka, kuhanog vina. Ovdje možete probati i poznatu slovensku poticu, pravu božićnu deliciju punjenu makom ili orasima i pečenu u pravim glinenim posudama. Uz pratitelja putovanja predlažemo šetnju centrom Ljubljane te obilazak: Tromostja,Mesnog trga, crkve sv. Nikole, Zmajev most, a možete se popeti i na stari Ljubljanski grad s kojeg se pruža prekrasan pogled na Ljubljanu.

Polazak iz Ljubljane predviđen u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Posjetite službenu stranicu Postojnske jame i doznajte više informacija! OVDJE!

Postojnska jama 
Jedna od najatraktivnijih špilja na svijetu krasi se veličanstvenim stalagmitskim i stalaktitskim skulpturama i bogatim životinjskim svijetom. Podzemni raj koji su milijunima godina oblikovale sitne kapljice.Samo u Postojnskoj jami iz neposredne blizine možete razgledati najdragocjeniji briljant u obliku stalagmita i upoznati prave pravcate mladunce zmaja. Postojnska jama, u kojoj se baš kao na površini uzdižu planine, žubore rijeke i otvaraju ogromne dvorane, izazov je za istraživače i kolijevka svjetske speleobiologije.