Njegovana žena je uvijek lijepa! Razveselite se gelom na rukama ili trepavicama u Kozmetičkom salonu Figura! Salon u Zagrebu ima povoljne ponude već od 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nemate vremena za svakodnevno lakiranje noktiju, a opet želite da budu sređeni u svakoj prilici- ili pak želite dodati svom pogledu dubinu i glamur?! Imamo priliku za Vas! Stavite gel na prirodne nokte ili nadogradite postojeće i uštedite si vrijeme na duge kućne manikure, pak nikad povoljnijom ugradnjom trepavica postanite diva! Kupon vrijedi do 30.01.2020.

Gelirani nokti 

poželjni su kada nemamo vremena za održavanje i lakiranje vlastitih noktiju svaki tjedan. Također, predstavljaju odlično rješenje za tanke i krhke nokte koji vas ometaju u svakodnevnim aktivnostima jer gel automatski podeblja ploču nokta. gel na noktima pomoći će vam zaštiti nokte te skratiti muke kod oblikovanja i njege. 

Geliranje noktiju preporučuje se i osobama koje bi htjele duge nokte, ali ih ne mogu izrasti zbog pucanja i listanja. Zašto su dobri gelirani nokti? Nokti izgledaju lijepo i njegovano minimalno 3-4 tjedna. Gel se može lakirati pa ne oštećujete vlastite nokte čestim lakiranjem.Proziran i tanak sloj gela štiti nokte od pucanja.Ne morate brinuti o uređivanju noktiju svaki tjedan.Nokti su uredni bez obzira na obavljanje kućnih poslova.

Ugradnja ekstenzija trepavica 

je potpuno bezbolan i ugodan tretman gdje se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Tehnike aplikacije trepavica su razne, a ovise o broju i duljini ekstenzija koje se ugrađuju. postavljene pravilno i kvalitetno, ekstenzije ne uništavaju prirodne trepavice.Sto se ne smije raditi nakon ugradnje ekstenzije trepavica? 

Ne smiju se koristiti masni i uljni proizvodi za skidanje šminke na očima, maskara je zabranjena. Kako održavati trepavice? Lice je preporučljivo prati svaku večer, idealno sredstvo za pranje lica je blaga pjena ili gel za umivanje.