Medelina Health i učinkoviti HYALURON PEN po prvi puta na Crnom jaju uz odličan popust od 40%! Povećanje usana, brisanje bora oko očiju, oko usana ili na čelu bez korištenja igle već od 499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se koristi u jednom dolasku, traje cca 45-90 min. Medelina Health Studio se nalazi 8 minuta pješke od Tehničkog muzeja u Zagrebu. Kupon vrijedi do 07.02.2020.

Isprobajte novu revolucionarnu tehniku apliciranja hijalurona bez igle pod pritiskom. S Hyaluron Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i gotovo bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.

Prednosti Hijaluron pena:

Bez uboda igle

Neinvazivna tehnika

Neoperativna tehnika

Ne ostavlja ožiljke

Ne boli

Kratko vrijeme tretmana

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja. Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih. Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete. 
"Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres. Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom. 
Naša misija nije samo učiniti da naši klijenti izgledaju bolje, već da se i osjećaju bolje u svojoj koži i budu ne samo lijepi, već i zdravi. Naša vizija je uvijek biti najbolji u onome što radimo i postati nezaobilazan studio zdravlja i ljepote za sve žene i muškarce koji brinu o svom zdravlju i žele poboljšati kvalitetu života."