Vratite si samopouzdanje! Jedinstveni paket od 5 tretmana mršavljenja donosi Vam Studio ljepote Manuela u Zagrebu! U 5 dolazaka rješite se briga po cijeni od samo 259 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket od 5 limfnih drenaža aparatom ili 5x lipolasera idealno je rješenje za mršavljenje bez muke i odricanja! Vaše samopuzdanje nikad neće biti veće, a konfekcijski broj manji! Kupon se može iskoristiti do 08.02.2020.

Limfna drenaža
je složena terapeutska masaža koja koristi vrlo lagani pritisak i duge, nježne, ritmičke poteze za povećanje protoka limfe i smanjenje količine toksina u vašem tijelu.Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. 


Ona može:
-pomoći kod zadržavanje vode u organizmu, jer protjecanje limfne tekućine, s obzirom na to da je ne pokreće “pumpa”nakon dugog sjedenja može usporiti i uzrokovati oticanje nogu ili prstiju;
-potaknuti gubitak težine, jer ubrzanje limfnog sustava ubrzava i vaš metabolizma -pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija;
-olakšava simptome alergije;
Osim toga, limfna drenaže može poboljšati teksturu vaše kože smanjivanjem oticanja, dajući vam čiste, zdrave pore i ubrzavajući ozdravljenje tkiva pokrivenog ožiljcima. Koristi se i kao tretman protiv celulita.Ova terapeutska masaža obično se odvija u zagrijanoj sobi, jer je toplina vrlo važan čimbenik kada je u pitanju stimuliranje limfnog toka. Terapeut limfnu drenažu izvodi na stolu za masažu dok ste diskretno prekriveni postavljenim ručnicima.

LIPO LASER TRETMAN

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela. Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku, odn. nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu, odn. natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd…

LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila.