Dočekajte Novu 2020. uz nastup Dražena Zečića! Paket za 1 osobu uključuje 1, 2 ili 3 Polupansiona u Hotelu Podravina u Koprivnici ili depadansi Bijela kuća, svečanu večeru, dodatne pogodnosti...

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Podravina Vas poziva na nezaboravan doček Nove godine uz svečanu večeru i nastup Dražena Zečića! Izaberite željeni termin s brojem noćenja i uživajte u neponovljivom dočeku 2020.godine! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji noćenja: 1 noćenje 31.12.19.-01.01.20. / 2 noćenja 30.12.19.-01.01.20. / 3 noćenja 29.12.19.-01.01.20.

! Uz svečanu večeru 31.12. uključeno i piće : aperitiv, vino bijelo i crno, mineralna voda i sokovi !

Za Novu godinu zaputite se u Podravinu! 

Hotel Podravina*** izgrađen je na temelju dugogodišnje tradicije i raspolaže sa vrhunski opremljenim sobama i apartmanima. Blizina centra grada i netaknutog prirodnog okruženja Podravine pravi je izbor za Vas i Vaše poslovne partnere, kao i za turističke putnike te cijelu obitelj.

Recepcija hotela otvorena je 0-24h i spremna Vas je primiti u bilo kojem trenutku, a u cijelom hotelu dostupan je besplatan wireless.

Dodatne pogodnosti: ulaznica za posjet Galeriji naivne umjetnosti Josip Generalić u Hlebinama, ulaznica za Muzej u Đurđevcu, ulaznica za jezero Ješkevo s galerijom skulptura na otvorenom!

Moderno uređena depadansa Hotela Podravina - Bijela kuća nalazi se odmah pored autobusnog i željezničkog kolodvora i predstavlja idealan izbor za putnike koji u Koprivnicu ne dolaze vlastitim prijevoznim sredstvom. Depadansa Bijela kuća raspolaže s 12 soba i 1 apartmanom, ima vlastito parkiralište, a udaljen je svega 300 m od strogog centra grada i u blizini Hotela Podravina.

31.12. svečana večera za Doček 2020. uz koncert DRAŽENA ZEČIĆA! Menu pogledajte ovdje

Dražen Zečić karijeru je započeo početkom 1990-ih, u svojstvu tekstopisca. Pisao je pjesme za Matu Bulić, Zlatka Pejakovića, Matu Mišu Kovača i mnoge druge pjevače. Njegov prvi pjevački uspjeh je pobjeda na Splitskom festivalu zabavne glazbe 1993. s pjesmom "Govore mi mnogi ljudi", a 1999. proglašen je pjevačem godine.