ISTANBUL - AKCIJA!!! 4 dana/3 noćenja sa doručkom u prekrasnom Hotelu MÖVENPICK***** Istanbul za 2 osobe uz neograničeno korištenje wellnessa i čak 58% popusta! Dijete do 12 godina GRATIS!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost do 27.12.2014! Istanbul će Vas potpuno oboriti s nogu, a luksuzni Hotel MÖVENPICK***** Istanbul nagrađivan kao najbolji hotel u Istambulu 2012. godine ispunite će sve Vaše želje baš kao Aladinova svjetiljka!

Proglašena vodečim Turskim poslovnim Hotelom od strane World Travel Awards u 2012., ovaj hotel sa 5 zvjezdica kombinira moderan stil sa besprijekornom uslugom. 


Ponuda uključuje: 

3 noćenja sa doručkom u Hotelu MÖVENPICK***** u Istanbulu za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

neograničen ulaz u wellness, saunu, jacuzzi, unutarnji bazen , parni kupelj te fitnes centar opremljen najmodernijom opremom za kardio treninge te vježbe 


Mövenpick Hotel Istanbul smješten je u modernom, poslovnom dijelu Istanbula, okružen shopping centrima, golf terenima, fitness centrima, bazenima i wellness&spa oazama, koje možete pronaći i u samom hotelu. 

Hotel ima 249 moderno uređenih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu i WC, SAT TV, telefon, minibar i WiFi. 

Za vrijeme boravka u hotelu uživajte u wellness centru hotela, uz bazen, saunu i fitness centar ili posjetite jedan od barova i restorana sa izvanrednom gastro ponudom.

Nakon kupnje kupona odmah se potrebno javiti na mail hotelvoucher@t-email.hu radi izdavanja vauchera kojim možete dogovoriti termin boravka. Vaucher dobijete unutar 10 dana od slanja Vaših podataka.

Istanbul

Istanbul je najveći i jedan od najvažnijih gradova Turske. Grad bogate povijesti nalazi se na Bosporskom prolazu koji dijeli Aziju i Europu pa je tako i sam grad razdvojen između ova dva kontinenta. 

Grad je to koji spaja istok i zapad, grad različitosti koje žive u simbiozi, grad rahatlokuma i kebapa i grad sa iznimno dugačkom povjesti. 

Istambula datira još od vremena Bizanta kada se zvao Bizantion, kasnije ga je rimski car Kontantin prozvao Konstantinopol, a naziv Istanbul dobio je prvi put u 10. stoljeću. Jasno je dakle da su borbe na prevlast između istaoga i zapada ovdje oduvijek prisutne pa je tako gradska slika Istanbula oblikovana je mnogim kršćanskim i islamskim sakralnim građevinama.

Najpoznatiji su muzeji u Istanbulu Topkapı Sarayı (bivša Sultanova palača ili Carigradski dvor), Aja Sofija, Crkva Hora, Arheološki muzej, Muzej turske i islamske umjetnosti, Istanbulski muzej moderne umjetnosti i Dolmabahçe Sarayı.

Mnoge pomoćne zgrade raznih džamija pretvorene su u muzeje te pružaju impresivan dojam osmanskog razdoblja.