Kozmetički salon BELLEZZA u Šibeniku otkriva Vam specijal mršavljenje uz 9 tretmana i samo 7 dolazaka! Brinite o svom tijelu i postignite željene rezultate za samo 699 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zategnite, utegnite i zagladite svoje tijelo te uživajte u životu bez suvišnih masnih naslaga! Cijena uključuje: 3x kriolipoliza, 2x vakuum trbuha ili nogu, 2x elektrostimulacija trbuha ili nogu + 2x anticelulitne masaže! Iskoristivost kupona je do 08.02.2020.!

Kriolipoliza

Neinvanzivan i provjereno učinkovit tretman najnovije generacije čiji su rezultati vidljivi odmah, predstavlja odličan način kontrole i smanjenja lokaliziranih masnih stanica, a ono što ga posebno izdvaja jest siguran i primjeren postupak kojim se izbjegava rizik od oštećenja okolnog tkiva tipičan za većinu metoda te sprječava traumatično iskustvo invazivnih metoda poput liposukcije.

Vakumska masaža

Odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Slabi protok  krvi i limfe uzrok su nastanka celulita. Tretmani vakumom bitni su dio svakog anticelulitnog tretmana.

Osim u sklopu anticelulitnih tretnama, vakum se koristi i kao masaža mišića. Prokrvljuje mišiće i  opušta ih.  U kombinaciji sa ručnom masažom ili kao zasebni tretman, zasigurno će donijeti do ublažavanja bolova mišića, kao i cjelokupnog osjećaja ugode.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe. 

Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

ODMAH po primitku kupona obavezna najava 2 dana ranije na br.tel: 091 585 1890, uz KOD i ID kupona.