Nekirurški lifting lica DERMA PENom i hijaluron u Estetskom centru Nyce u Varaždinu za novi i mladolik izgled te osvježenje vašeg lica uz čak 70% popusta - samo 348 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se rukama vrhunskih stručnjaka i najpopularnijoj metodi brisanja bora i nepravilnosti - DERMA PEN i hijaluron! Kupon vrijedi do 31.01.2020.

Tretman dermapenom predstavlja minimalno invazivnu tehniku kojom se potiče proces obnavljanja tkiva i prirodno podiže nivo kolagena u koži pa se naziva još i kolagen indukcijskom terapijom.

Dermapen s nanoiglicama na koži stvara mnoštvo sitnih okom nevidljivih mikroozljeda, čime se potiču prirodni mehanizmi regeneracije kože, stimulira proliferacija fibroblasta uz povećanje proizvodnje kolagena i stvaranje novih krvnih žila.

Rezultati tretmana su vidljivi odmah, ali za postizanje punog efekta potrebno je da prođe nekoliko dana jer je koži potrebno vrijeme da stvori novi kolagen.

Hijaluronska kiselina koja se apliciran uz pomoć dermapena momentalno će popuniti vaše sitne bore i vratiti sjaj vašoj koži.Vasa koža više neće izgledati umorno, a lifting efekt biti će očigledan.