Zima u bajnoj Opatiji na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Grand Hotelu Adriatic I 4* i uživanjem u novorenoviranom spa centru,saunama,aroma tuševima...samo 1499 kn!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budite prvi koji će koristiti novouređeni spa (bazen s hidro masažnim i svjetlosnim efektima; whirlpool s pogledom na cijeli Kvarner; bar s mogućom konzumacijom pića; relax zona), na raspolaganju su Vam saune (finska, turska i infracrvena sauna s panoramskim pogledom i aromatizirani tuševi)! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 02.01.20. do 03.02.20. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termini 13.-16.01.20.; 19.-23.01.20. i 26.-30.01.20.

Wellness je renoviran po najnovijim svjetskim standardima. Sadržajno obuhvaća saune svih kategorija(finsku,tursku,infracrvenu s divnim panoramskim pogledom), relax zonu, hidromasažne bazene... Nedavno otvoren za Vaše zadovoljstvo! Napomena: unutarnji bazen nije u funkciji do daljnjega; jacuzzi,spa zona i saune se mogu koristiti. 

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.