PodržimoNaše

Okusite autentičnu slavonsku kuhinju i blagodati slavonskog ponedblja! Domaća juhica, Đakovački odrezak, salata i tiramisu, sve za 4 osobe u Restoranu Verona u Đakovu uz 59% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 316 kn
Ušteda 59%
Cijena 129 kn

Nama dok pišemo ovu ponudu sline cure, a ne znamo kako Vam dok još promatrate slikice i čitate ovaj preukusan meni koji nam donosi Restoran Verona iz Đakova uz 59% popusta! Jedino što Vam možemo predložiti jest da skupite ekipu, uzmete kupon u ruke i guštate! Dobar tek!

Ponuda uključuje za četiri osobe:

Domaća juha sa rezancima,
Đakovački odrezak,
Salata mješana,
Desert tiramisu.


Moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinjeti ugodnoj atmosferi. Njihov šef kuhinje će se pobriniti da slavonski specijaliteti upotpune osjećaj Vašeg zadovoljstva, a raznolika ponuda vina uz nadoplatu s područja Slavonije, Dalmacije i Istre zadovoljiti će i najizbirljivije.

Najpovoljnije u gradu nudimo proslave krštenja, pričesti, krizma, zaruke, godišnjice braka, svatove te sve ostale prigoda…

Restoran ima kapacitet cca 100 sjedećih mjesta. Restoran je moderno uređen, te Vam spreman ponuditi najfinija jela u gradu  u svako doba dana i večeri.

U petak 28.03. od 20 sati glazba atmofersku će dizati Vaši omiljeni Cigani uživo!