SPA DAY u centru Zagreba! Opustite se i relaksirajte uz: 90 minuta saune, 2x antistres masaža 45 min, 2x15 min akupresure lica i glave u Beauty Centru Kozlinger, sve za dvoje i za samo 389 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje 90 minuta finske saune (45 minuta/osobi), 2x antistres masaža 45 min, 2x 15 min akupresure lica i glave za dvoje u Beauty centru Kozlinger! Rok iskoristivosti kupona je 25.02.2020.!

Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Akupresurna masaža je metoda masažne tehnike koja u svrhu liječenja koristi pritisak prstiju na određene točke.

Pritiskom određenih točaka na glavi i uhu ne utječe se samo na stimulaciju živaca i tkiva, već i na protok energije, što poboljšava tonus mišića na licu, potiče cirkulaciju krvi i limfe, pospješuje metabolizam kože i potkožnog tkiva i samim time daje efekt liftinga. Akupresura pomaže kod lakšeg podnošenja boli,smanjuje glavobolju i bolove u sinusima, opušta očne mišiće i smanjuje stres.

Prikladna je za sve tipove kože, a može se raditi u bilo kojem uzrastu.