Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu oblikovat će Vaše tijelo paketom 16 tretmana mršavljenja - 4 body wrappinga + 4 vakumske masaže s RF + 4 termodeke + 4 kavitacije...499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje paket od 16 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 4 body wrappinga, 4 vakumske masaže sa radio frekvencijom tijela (30 min), 4 termo deke (30 min), 4 kavitacija (30 min)! Kupon se može iskoristiti do 29.02.2020.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

VACUM S RADIOFREKVENCIJOM

Djeluje kod rješavanja masnoće, limfne drenaže, čvrstoće kože te pobljšava elastičnost kože; RF energija dolazi do duboko ukorijenjenjih masnoća; uklanja višak masnoće i toksina iz tijela kroz znoj žlijezde,cirkulaciju limfe, te u konačnici postiže efekt otapanja masti; vakum potiče metabolizam tkiva,smanjujući celulit i na taj način se smanjuje veličina granula tvrdokornog celulita. 

TERMODEKA

Nakon uključivanja u mrežu dolazi do postupnog zagrijavanja pokrivača, a koža prima veliki dio topline. Termo deka može se koristi samostalno i u kombinaciji s različitim anticelulitnim sredstvima. Zahvaljujući toplinskom pokrivaču, poboljšava se cirkulacija krvi, što utječe na potkožnu masnoću. Događa se veliko izbacivanje znoja, toksina i viška tekućine. Dakle, osoba gubi višak kilograma, postaje mnogo ljepša i zdravija. Kao i većina drugih kozmetičkih tretmana, korištenje termo deke u kozmetologiji i termoterapiji ima svoje kontraindikacije, uglavnom medicinske prirode. To su endokrine i kardiovaskularne bolesti, onkologija, bolesti limfnih žila i vena, akutni upalni procesi, prisutnost tumora i krvarenja, trudnoća, prva 3 mjeseca nakon poroda i dojenje, problemi s krvnim tlakom, dob prije 6 i poslije 60 godina i neki drugi, kao i individualna netolerancija.

KAVITACIJA

Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.