Mladost, svježina i aktivacija kože lica u sjajnom anti-age paketu! Počastite se radiofrekvencijom i endodermalnom masažom u estetskom centru Nyce u Opatiji uz 69% popusta - samo 249 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve potrebno za revitalizaciju i svježinu kože svoga lica pronaći ćete u paketu estetskog centra Nyce u Opatiji! Vratite mladost, aktivirajte uspavanu kožu i podarite sjaj svome licu... Kupon se može iskoristiti do 29.02.2020.

ANTI-AGE TRETMAN LICA

RADIOFREKVENCIJA + ENDODERMALNA MASAŽA

RADIOFREKVENCIJA (REGENERIRAJUĆI UČINAK)

Tretman sa izvanrednim lifting efektom koji djeluje protiv opuštanja kože. Podizanjem temperature postojećeg vezivnog tkiva i aktiviranjem pomoću topline, fibroblasti proizvode novi kolagen i elastin te tako omogućuje smanjenje bora i znakova starenja pomlađujući lice. Značajniji rezultati vidljivi su nakon nekoliko mjeseci.

ENDODERMALNA MASAŽA

Ugodna i učinkovita kao ručna masaža, ali omogućuje ujednačeni tretman lica. Riječ je o novom patentiranom principu vakuum masaže koja koristi blago djelovanje usisavanja i opuštanja kako bi se izbjegli oštećenja dermisa i kapilara.

CHROMO MASKA (PONOVNO USPOSTAVLJANJE RAVNOTEŽE):

Chromo wellness tretman koji koristi različite boje koje se mogu prilagoditi individualnim potrebama, tako dobivajući više opuštanja i koristi u posljednjoj fazi tretmana. Pojačava se rezultat dajući licu svjetlosni efekt.