Idemo na Doček Nove u Sarajevo! Best Travel Vas vodi na 1-dnevno slavlje uz organizirani prijevoz busom i spektakularan koncert Željka Joksimovića na otvorenom...samo 249 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz muziku, zabavu, ples, dobro društvo i koncert Željka Joksimovića na otvorenom ovo će biti spektakularni ispraćaj Stare Godine! Uđite u Novu uživajući u povijesnom Sarajevu! Ponuda uključuje i pratitelja putovanja! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datume od 31.12.2019. -01.01.2020!-OTKAZANO!

Planiranje dočeka nove godine uvijek vam je u zadnji tren. Gdje naći prostor, kakva će biti muzika, tko će doći… tisuću pitanja. Preskočite ih ove godine i uputite se na doček u odličnoj atmosferi u Sarajevo.

Program putovanja: 31.12.2019.


Polazak autobusa s Južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 8 sati.

Vožnja Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom do Sarajeva.

Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča (fakultativno): CAREVA DŽAMIJA, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, SAHAT KULA, BAŠČARŠIJA, GRADSKA VIJEĆNICA, NARODNO KAZALIŠTE, LATINSKA ĆUPRIJA. Nakon razgleda predlažemo odlazak na ćevape, pite, burek ili u neki od restorana da degustirate razne dolme ili knafe. Za sve ljubitelje piva predlažemo odlazak i do Sarajevske pivare gdje se proizvodi pivo od 1864. godine.

U večernjim satima uputite se prema trgu Bosne i Hercegovine gdje je organiziran doček uz nastup Željka Joksimovića na otvorenom. Ako ste više za klupsku varijantu možete na provod i u neke od klubova ili kafića.

 

Planirani polazak za Zagreb je u 2,30. Dolazak u Zagreb je oko 9 sati.

Po primitku kupona obavezno ih treba poslati na besttravel@besttravel.hr, kao i mail adresu na koju želite da vam stižu obavijesti o putovanju