PodržimoNaše

Zakoračite prema zdravlju! Izradite personalizirane ortopedske uloške za cipele, po mjeri, uz 50% popusta i moguću dostavu!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izradite personalizirane ortopedske uloške za cipele, a nakon kupnje kupona, ukoliko želite i idući par možete kupiti uz dodatnih 50% popusta! Na taj način možete imati standard uloške za svaki dan te dodatno - sportske uloške za razne aktivnosti!

Ukoliko ste u Zagrebu ili prolazite kroz Zagreb posjetite nas na adresi Klovićeva 2, nasuprot ulaza u HZZO na Maksimiru.

Napravit ćemo Vam na licu mjesta kompjuterski pregled stopala na baropodometrijskoj platformi i dogovoriti sve detalje oko vaših individualno izrađenih ortopedskih uložaka.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti nas na navedenoj adresi, mi ćemo vam poslati poštom kutiju za uzimanje mjera u pjeni. Dovoljno je stati sa oba stopala u pjenu.

Dalje mi obrađujemo kroz scanner aplikaciju za digitalizaciju.

Kontaktirajte nas na 01 2363-240 ili ortofit@gmail.com te navedite kôd sa kupljenog kupona kako bismo Vam poslali pjenu. Nakon što napravite otiske pošaljite nam kutiju nazad poštom na adresu:

Tim ortopedija d.o.o.
Klovićeva 2
10000 Zagreb

Također nam pošaljite informaciju o vrsti obuće koju najčešće nosite, tegobama koje osjećate, npr. bol u lumbalnom dijelu kralježnice, bol u stopalima, koljenima, vratu, da li ste dijabetičar, reumatičar, opišite nam Vaše bolno stanje.

Poželjno bi bilo da nam kažete da li se aktivno bavite sportom da možemo prilagoditi uloške većim naporima kojima su izloženi u sportskoj obući.

Za naše uloške ne trebate kupovati veću obuću!