Bovec je poznato skijalište u srcu Slovenije! Vi imate priliku istražiti ga u toplijim danima uz uključeni klasični rafting na Soči i kanjoning Sušec te escape room! Kanjoning će u ožujku zbog hladnijeg vremena biti zamjenjen vođenim biciklističkim obilaskom Bovca! Kupon za ponudu vrijedi od 15.03.20. do 30.06.20.

Priroda, kristalno čista voda, veliki valovi, adrenalin? To je rafting i kanjoning na Soči. Smaragdna rijeka ima promjenjiv tok, što nudi izvrsnu zabavu za sve generacije. Mirne dionice za obitelji s malom djecom, a zahtjevnije dijelove za obožavatelje adrenalina.

Na našim putovanjima radit ćemo stvari koje drugačije ne bismo činili i stići ćemo do mjesta gdje drugi ne bismo stigli. Skakat ćemo u dubokim smaragdnim bazenima, kliziti prirodnim kliznim putevima koje je napravio milijun godina, plivati, hodati i penjati se u uskoj klisuri. 

Prije ulaska u kanjon pobrinut ćemo se da nas pješačenje u trajanju od 30 minuta zagrije dok ne stignemo do mjesta starta. 

Apartman Jež nudi smještaj s balkonom, na oko 1,8 km od skijališta Kanin-Sella Nevea. Ovaj apartman nudi pogled na planinu i besplatan WiFi.

Apartman sadrži 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana s kabelskim kanalima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicom rublja i 1 kupaonicu s tušem. U apartmanu možete iznajmiti bicikl!

Pri nama nudi smještaj s vrtom, iznajmljivanje bicikala, sadržaji za sportove na vodi, roštilj i terasu. Uz besplatno privatno parkiralište, apartman se nalazi u prostoru gdje se gosti mogu baviti vanjskim aktivnostima!

S pogledom na vrt, apartman sadrži 1 spavaću sobu, dnevni boravak, kablovsku televiziju s ravnim ekranom, opremljenu kuhinju i 1 kupaonicu s tušem.

Bovec leži na sjeveru Slovenije. Grad je udaljen oko 128 km sjeverozapadno od Ljubljane i svega desetak km od talijanske od granice.

Najstariji sakralni objekt u Bovcu je crkva sv. Urha (Ulricha), podignuta u gotičkom stilu, koja je u 19. vijeku restaurirana kao neoromnički objekt. Velika atrakcija je Utvrda Kluže (orginalni njemački naziv: Fort Flitscher Klause), koja leži pored grada, ona je podignuta još u 15. vijeku da spriječi turske provale. 

Pored grada nalazi se najviši slovenski vodopad Boka, i najviša planina - Triglav (2864 m), atrakcije su i Krnsko jezero, kanjon Soče i prijevoj Vršić na 1611 metara.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail info@socasplash.si ili na telefon + 386 40 611 029, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.