Ponuda za osvježene i prirodne usne u Beauty centru Callisto u Puli! Počastite se s 1 ml hyaluronskog filera apliciran hyaluronskim penom uz 50 % popusta - za samo 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite prirodan izgled i podarite svojim usnama dozu osvježenja i revitalizacije potpuno bezbolnim i brzim tretmanom hyaluronskim penom s hyaluronskim filerom! Kupon vrijedi do 29.02.2020.

HYALURON PEN TRETMAN APLICIRANJA HIALURONSKIH FILERA BEZ IGLE

Tijekom procesa starenja koncentracija vlastite razine hijaluronske kiseline tijela postupno se smanjuje. Kao rezultat toga, količina vlakana kolagena i elastina se smanjuje te koža više ne pohranjuje dovoljno vlage. Do sada su se bore i povećanje usnica tretirale injekcijama Hyalurona što je vrlo bolna metoda i ponekad sa posljedicama kvržica i masnica te neophodnim oporavkom od minimum 5 dana. 

Bez uboda igle - Neinvazivna i neoperativna tehnika - Bez ožiljaka - Bez boli - Kratko vrijeme tretmana - Odmah vidljiv učinak!

Prirodan izgled - pomlađivanje - povećanje volumena i punjenje bora!

Od sada je tu nova revolucionarna tehnika apliciranja hialurona bez igle posebnom vakumskom tehnikom. S našim Hyaluronic Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom.

Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena. 

Tretman traje cca 30 minuta, a nakon njega oporavak nije potreban.

Učinak je vidljiv 6 - 12 mjeseci (ovisi o više faktora jer je hijaluronska kiselina prirodno sastavni dio našeg tijela te se u tijelu s vremeno postupno razgrađuje). 


Nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 5 dana ranije prije početka korištenja usluge na: 052/ 619 335 uz KOD i ID kupona.