Započnite sljedeću godinu zimskim odmorom iz snova! Hotel Ribno 3* u čarobnom Bledu poziva Vas na 2 ili 3 noćenja s polupansionom, wellnessom i popustom na ski pass, sve za 2 osobe!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravak u pitoresknom hotelu u prekrasnom bledskom krajoliku, opuštajući wellness i skijaški adrenalin dobitna su kombinacija za najljepši zimski odmor! Jedno dijete do 5,99 godina GRATIS (u dvokrevetnoj sobi s dvoje odraslih)! Kupon vrijedi od 06.01. do 31.03.2020.

Ponuda uključuje 10 % popusta na ski pass (Slovenija, Austrija, Italija)!
U ponudi 3 noćenja uključen i besplatni winter shuttle do Ski Resort Krvavec, Kranjska Gora i Pokljuka!

HOTEL RIBNO 3* nalazi se u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu prema kojemu je i dobio ime. Njegov položaj na rubu borove šume oduševljuje sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 1x kolač i kava u baru hotela, 2-satni ulaz po danu u wellness (2 saune i jacuzziju) i 2x 5 eura kupona za masaže!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ali i aktivnostima kao što je planinarenje.

BLED je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.