Hotel GARDEN HILL 4* u Velikoj Gorici Vas poziva na nezaboravni DOČEK NOVE 2020. uz živu glazbu i svečanu bogatu večeru s izborom između 2 menija za samo 349 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odbrojavamo još sitno do Nove godine! Najluđu noć u godini provedite uz živu glazbu u hotelu Garden Hill 4* u Velikoj Gorici, a očekuju Vas piće dobrodošlice, izbor između 2 bogata menija, novogodišnja torta, ponoćni pjenušac, kava i jutarnja okrepa! Kupon vrijedi za 31.12.19./01.01.20.-RASPRODANO!

Novogodišnji paket uključuje:

svečani doček Nove godine uz živu glazbu i svečanu bogatu večeru (menu prema izboru Menu 1 ili Menu 2)
program uključuje: 1x piće dobrodošlice, svečana večera: hladno predjelo, juha, toplo predjelo, glavno jelo, desert Novogodišnja torta, ponoćni pjenušac, kava i jutarnja okrepa

Garden Hill je novosagrađeni hotel, koji se nalazi u Velikoj Gorici, u neposrednoj blizini Međunarodne zračne luke Zagreb. 

   

Raspolaže sa 39 soba i 6 apartmana, prostranim wellnessom, dvoranama za sastanke, manje seminare i konferencije te vrhunskim a la carte restoranom baziranom na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

Restoran Hill je dio hotela Garden Hill. Uz bogati doručak za goste hotela, restoran nudi i bogati a lá carte jelovnik baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti.  Restoran je opremljen najmodernijom opremom za ozvučenje i prikaz. Veličinom od 290 m2 i 200 sjedećih mjesta ostavlja mogućnost organizacije raznih evenata i domjenaka, u stajaćem ili sjedećem obliku. Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta za okruglim stolovima.