U predivnoj susjednoj Sloveniji, otkrijte novu dimenziju odmora u susjednoj Sloveniji i luksuznim Villama Sistiana, Friuli Karst ili Del Mare! Kupon za ponudu vrijedi od 03.01.20. do 15.04.20. i za do 14 osoba!

Preuzimanje i predaja ključeva za sve 3 vile: telefon +386 41 364 015, e-mail tina.urdih@gmail.com - gđa. Tina Urdih!

Villa Sistiana nalazi se na rubu kraške visoravni i nudi savršen odmor za obitelji ili velike grupe prijatelja. Odvojite vrijeme za posjet kraškim špiljama ili jednostavno uživajte u ukusnom pršutu i teranu uz prekrasan krški pejzaž...

Villa Sistiana izvorno je 70-godišnja kraška kuća, potpuno obnovljena 2016. godine. Nalazi se u srcu jednog od najzanimljivijih slovenskih krških sela, zvanog Sela na Krasu, s najboljim pogledom na Jadransko more. blizina starih vinograda i drugih kraških vila. Vila ima 4 spavaće sobe - svaka sadrži po dva kreveta uz 3 pomoćna ležaja. U kupaonici se nalazi velika kada i dodatni odvojeni WC na prizemlju. Kuhinja, kupaonica i prostor za spavanje imaju moderan izgled, a dostupan je i LCD TV s DVD playerom. 

Na raspolaganju vam je gotovo 200 četvornih metara stambenog prostora, uključujući dnevni boravak s udobnim sjedećim garniturama za 7 osoba i prolaz na veliku natkrivenu terasu sa spektakularnim pogledom na Jadransko more, Monfalcone, kao i selo i krajolik.

Vila se nalazi na vrhu brda u slikovitom selu Sela na Krasu, vrlo blizu granice s Italijom. Zapravo, najbliži trgovački centar nalazi se u talijanskom gradu Monfalconeu. Srednjovjekovno selo Štanjel udaljeno je samo 15 minuta vožnje, a pogled na more gleda na Tršćanski zaljev, koji je udaljen 6 km, s popularnim izletničkim točkama kao što su dvorac Miramare ili dvorac Duino, smješten na visokoj litici iznad more.

Villa Friuli Karst izvorno je 150-godišnja kraška kuća, potpuno obnovljena 2015. godine, a nalazi se u srcu jednog od najzanimljivijih slovenskih krških sela, u blizini starih vinograda, krških vila i Jadranskog mora.

Stara kraška kuća s lijepim vrtom za uživanje u roštilju s prijateljima i obitelji u prekrasnom krškom krajoliku. Vila je moderno uređena tradicionalna kuća s tipičnim ciglenim krovom. Može smjestiti do 12 osoba u 4 spavaće sobe s bračnim krevetima, a tu su 4 dodatna ležaja i 3 kupaonice. 

Gotovo 300 četvornih metara stambenog prostora obuhvaća sadržaje kao što su bazen, sauna, kuglana, TV s kabelskim programima, besplatni WiFi i roštilj u vrtu. Velika natkrivena terasa ima spektakularan pogled na selo i okolicu. Vila ima i 200-godišnji vinski podrum, koji je odličan za zabave, ali i za privatne potrebe ili samo za hlađenje!

Vila također uključuje finsku saunu koja se može koristiti i kao parna soba. Uz kuću se nalazi i bazen za masažu, koji se grije kako bi se osigurala njegova cjelogodišnja upotreba, kao i sigurnost i uživanje djece i roditelja. Tu je i bicikl za vježbanje u blizini saune. 

Villa Del Mare je nova kuća, izgrađena 2012. godine, s najljepšim pogledom na Jadransko more. Nalazi se u blizini starih vinograda, Trsta, Pirana, Venecije, Duina i izvrsnih restorana. 

U blizini se nalaze brojne plaže, kao i poznata turistička mjesta kao što su Postojnska i Škocijanska špilja te slikoviti stari gradovi Piran i Trst.
Moderna obalna vila s prekrasnim pogledom na more, prekrasan grijani bazen, vrt koji je odličan za sunčane dane  i uživanje u roštilju i pikniku, u neposrednoj blizini plaže i drugih atrakcija. 

Vila nudi gotovo 240 četvornih metara stambenog prostora, uključujući 3 spavaće sobe i 3 kupaonice, unutarnji kamin, 2 kuhinje, veliku terasu s roštiljem i prekrasan pogled na Jadransko more. Postoji čak i malo dječje košarkaško igralište i garaža za 2 manja automobila ili jedan veliki automobil. Prizemlje je odlično mjesto za opuštanje, jer sadrži blagovaonicu, kao i dnevni boravak opremljen TV-om s kabelskim programima i stereo sustavom, s bežičnim internetom koji vam je na raspolaganju. 

Jedna od kuhinja također se nalazi u prizemlju, vrlo je prostrana i potpuno opremljena hladnjakom za vino, mikrovalnom pećnicom, tosterom i slično. Manja kuhinja nalazi se u blizini bazena. Ako želite otići na biciklistički izlet kako biste istražili okolicu, vila nudi i besplatno korištenje četiri bicikla i jedan mali dječji bicikl.